TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Delican’dan esnaf çıkartması

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu’yu ziyaret etti

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2015 07:57
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Başkan Delican’dan esnaf çıkartması

A. FEYZİ MİRHANOĞLU

Kentin dinamikleri olarak adlandırdığı meslek odaları, borsaları ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği Ege bölgesi Sanayi Odası ve İzmir Ticaret Odası ziyaretinin ardından İzmir Esnaf ve Sanatakarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu’ya ziyarette bulundu. Esnaf teşkilatıyla uzun zamandır yoğun tempolarından dolayı bir araya gelemediklerini belirten AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, “Görüşmeyi her zaman arzuladığımız Esnaf Teşkilatlarının değerli temsilcileriyle teşkilat içi yoğun çalışmalarımızdan bir araya gelemiyorduk. Kısmet bugüneymiş. Sağ olsun Zekeriya Bey’de bizleri misafirperverlikle ağırladı” dedi.

ESNAFI SİYASETTE GÖRMEK İSTERİZ

Ticari alanda başarılı olanların hayatın her döneminde başarıya rahatlıkla ulaşabileceğini vurgulayan Delican, “Özellikle siyasette de esnaf kardeşlerimizin yoğun katılımını isteyen bir il başkanıyım. Hatta seçimlerde sandık yönetimlerinde esnaf kardeşlerimizi istiyoruz. Çünkü esnaf kolay kolay hakkını yedirtmez. Esnaf toplumda gerçekten söz sahibidir. Çünkü kıymetli esnaflarımız vatandaşın hem sorunlarıyla ilgilenmektedirler. Esnafımız topluma hizmet etmenin yanında,  moralini düzeltir. Yani esnaf kardeşlerimize toplumumuzun terapistleridir diyebiliriz. Bu vesileyle esnaf teşkilatımıza bizleri ağırladıkları için çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.  

AK PARTİ İKTİDARINA TEŞEKKÜR

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ve İl Yöneticilerinin İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu ise, “Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 13 yıllık iktidar döneminde kentimize, ülkemize ve esnaf ve sanatkarlara koyduğunuz katkıdan dolayı çok teşekkür ederim. Bizler esnaf teşkilatı olarak Adalet ve Kalkınma Partisi’nin tek başına iktidar olduğundan bugüne kadar SGK, eğitim, sağlık, alışveriş merkezleri perakende ticaretini düzenleyen kanun alanında, esnaf teşkilatının sigortayla ilgili emeklilik işlemlerinde alınan mesafede ve bugün bir telefonla emekli olabilmelerindeki katkılarınızın yanı sıra, enflasyonun, faizin düşürülmesindeki başarılarınız kısacası tüm teşvik ve katkılarınız için esnaf teşkilatımız adına sizlere teşekkür ediyoruz. Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, hükümetimizin tüm üyelerine, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin il teşkilatındaki tüm başkan ve yöneticilerine, belediye meclis üyelerine de ayrıca katkıları için teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

İZMİR NÜFUSUNUN 4’TE BİRİ ESNAFLA BAĞLANTILI

Esnaf teşkilatının yöneticileri olarak bugüne kadar yapılanlar için teşekkür, bundan sonraki sorunların çözülmesi için destek istediklerini belirten Mutlu, “Bugüne kadar yapmış olduğunuz hizmetlerin yanı sıra, bundan sonra birlikte tespit edeceğimiz çözülemeyen sorunların çözülmesinde vereceğiniz destek için de sizlere şimdiden teşekkür ederim. Bizler esnaf teşkilatı olarak İzmir’de 200 bini aktif 300 bin üyemizin oluşturduğu yanlarında çalışan ve yakınlarıyla İzmir nüfusunun 4’te birinin yakından bağlantılı olduğu teşkilatımızda sizleri görmekten memnuniyet ve mutluluk duyuyorum” ifadelerini kullandı. Mutlu, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem’in vefat eden annesi Şerife Badem’e de  başsağlığı diledi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.