TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Partimizin çatısında bir akıntı sızıntı yok

CHP Parti Meclisi Üyesi Zekeriya Temizel, İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler'in, "Partim cemaatle ittifak yaptı" açıklamasıyla ilgili, "Kendi görüşü bile olsa doğru olmayan bir görüştür" dedi

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2014 09:59
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Partimizin çatısında bir akıntı sızıntı yok

CHP İzmir Milletvekili Hülya Güven ile birlikte partisinin Karabük İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Temizel, gazetecilerin sorusu üzerine İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler'in, "Partim cemaatle ittifak yaptı" açıklamasını değerlendirdi. Temizel, "Kendi görüşü bile olsa doğru olmayan bir görüştür. Kesinlikle partimizin çatısında bir akıntı ve sızıntı söz konusu bile değildir. CHP demokratik bir partidir. Ama insanlarda demokratik haklarını kullanırlarken altında oturdukları çatıdan başlamalarında da bir demokratik hak olarak görmemek gerektiği düşünülür. Hangi koşullarda dediğini bilmiyorum."

Partinin Mehmet Bekaroğlu tarafından yönetildiği konusunun da ciddiye alınmaması gerektiğini belirten Temizel, bir parti meclisi üyesi olarak bu söylemleri kesinlikle kabul etmediğini kaydetti. Temizel, şöyle dedi: "Böyle bir olay da yoktur zaten. Daha dün partiye gelmiş bir insanın bugün partiyi yönetiyor olması demek mantıkla bağdaşmadığı gibi o partiye olan inancı sarsma anlamını taşımaktan başka bir şey ifade etmez. Ciddiye alınmaması gereken bir olay. Bu partinin organları var. Genel başkanı ve yardımcıları var. Ne şekilde yönetileceği, hangi kararlar ile yönetileceği ve kararların ne şekilde alınacağı da belli."

“BU BİR DARBEDİR”

Milletvekili Hülya Güven ise 14 Aralık operasyonunu değerlendirdi. Güven, "Bu bir darbedir. Medyaya yapılan bir korkutma girişimidir. Gerçekten sivil bir darbe şeklinde düşünmemiz gerekiyor. Burada esas olan medyaya bir baskıdır. Bu baskının ortaya çıkmış ve netleşmiş olmasıdır. Bu açıdan son derece yanlıştır" diye konuştu. (DHA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.