TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK PARTİ’DE SESSİZ GECE

Türkiye genelinde ve İzmir’de beklediği oy oranını alamayan AK Parti’de, seçim yasağının kalkmasından itibaren hiçbir yetkili isim açıklama yapmadı. İl Başkanlığı’nda sessiz bekleyiş hakim sürdü

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2015 07:44
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
AK PARTİ’DE SESSİZ GECE

ÖZKAN PEKÇALIŞKAN- 7 Haziran genel seçimleri resmi olmayan sonuçlara göre belirlendi. AK Parti’nin İzmir’de oy oranı ve milletvekili sayısı düştü. AK Parti İl Başkanı Bülent Delican, İl Başkanlığı’ndan erken saatlerde ayrıldı. AK Parti’de gergin ve stresli bir bekleyiş oldu. Seçim sonuçları Türkiye genelinde ve İzmir’de beklediği gibi gelmeyen AK Parti’den hiçbir yetkili isim açıklama yapmadı. Basın mensupları saatlerce bir açıklama olur umuduyla AK Parti İl Binası’nda bekledi. Binali Yıldırım’ın danışmanı Ömer Sertbaş gecenin ilerleyen saatlerinde basın mensuplarına herhangi bir açıklama yapılmayacağını belirterek basın mensuplarına sabırla beklediklerinden dolayı teşekkür etti.

AK GENÇLİKTEN DESTEK GELDİ

Daha sonra İl Başkanlığı’na gelen AK Parti İl Başkanı Bülent Delican, odasında genel merkezle bir görüşme yapmadan değerlendirme yapmayacağını belirtti. Bu arada bir Grup AK Partili genç İl Başkanlığı’nda sloganlar atarak ‘Dik dur eğilme AK Gençlik seninle’ diyerek partiye ve Başbakan Davutoğlu’na desteklerini belirterek Nurullah Genç’in Uyan Artık Yiğidim şiirini hep bir ağızdan okudular.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.