TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nasır,berberlere gitti

AK Parti İzmir 1'inci Bölge Milletvekili Adayı Necip Nasır, İzmir Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şükrü Bilgin'i ziyaret etti; berberlerin sorunlarını dinledi

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2015 07:00
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Nasır,berberlere gitti

HAKAN KARACA

Şükrü Bilgin, halkla iç içe çalışan ve halkın nabzını tutan bir kaç meslek dalından biri olan berberliğin sıkıntılarının çözülmesi adına Necip Nasır'ın kendilerine gerçekleştirdikleri ziyaretten memnun oldukları dile getirdi.

Berberlerin yaşadığı sıkıntıların başında, tarife ücretlerindeki farklılığın yarattığı haksız rekabet geldiğini söyleyen Bilgin, konuyla ilgili denetimlerin sıklaştırılması gerektiğini söyledi.

Berberlerin geç saatlere dek tatil ve hafta sonu demeden vefakarca çalıştıklarını kaydeden Bilgin, “Büyük salonların sunduğu imkânla, 2 koltuklu berberler rekabet edemiyor. Pazarları dâhil, geç saatlere kadar çalışıyorlar ve sosyal hayata özellikle ailelerine ayıracak vakit kalmıyor. Belediyelerle ilgili ruhsat sıkıntıları mevcut. Sektördeki haksız rekabetin giderilmesi adına gerekli düzenlemelerin yapılmasını istiyoruz” diye konuştu.

“Esnaf toplumun can suyudur” diye konuşan AK Parti İzmir 1'inci Bölge Milletvekili Adayı Necip Nasır da, “Esnaflar hem ülkenin hem de ekonominin var olan dinamikleridir. Esnaflarımızı korumak zorundayız. Önceliğim İzmir’in sorunlarını çözmek, hükümet ile vatandaş arasında köprü olmak. İzmir’deki berberlerin sorunlarıyla, diğer şehirlerdeki berberlerin sorunlarının hepsinin aynı olmasını bekleyemeyiz. İzmir’de esnafın temsilcisiyim. İzmir esnafının sorunlarını biliyorum ve tüm sorunlarının takipçisi olacağım” ifadesini kullandı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.