TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şampiyonluk için sahada

Kadınlar Futbol 1'inci Ligi'nde 47 puan ve averajla Ataşehir Belediyespor'un önünde liderlik koltuğunda oturan Konak Belediyespor, bugün sezonun son maçında Adana İdmanyurduspor deplasmanına üst üste üçüncü şampiyonluk için çıkacak.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2015 07:32
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Şampiyonluk için sahada

Kadınlar Futbol 1'inci Ligi'nde 47 puan ve averajla Ataşehir Belediyespor'un önünde liderlik koltuğunda oturan Konak Belediyespor, bugün sezonun son maçında Adana İdmanyurduspor deplasmanına üst üste üçüncü şampiyonluk için çıkacak. Gençlik Stadı'ndaki karşılaşma saat 14.00'te başlayacak. Ataşehir Belediyespor ise saat 12.30'da Eskişehirspor'la karşılaşacak.

Konak Belediyespor rakibini yenerse Ataşehir'in puan kaybetmesi halinde şampiyonluğunu ilan edecek. Konak Belediyespor takılır Ataşehir Belediyespor kazanırsa şampiyon İstanbul temsilcisi olacak. İki takımın ikili averajı eşit. Normal sezon sonunda puan eşitliği sürerse Konak Belediyespor ve Ataşehir Belediyespor, Futbol Federasyonu'nun belirleyeceği tarihte, tarafsız sahada şampiyonluk için final maçına çıkacak. (DHA İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.