TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karşıyaka'da "Can" sıkıntısı

PTT 1'inci Ligi takımı Karşıyaka'da dalak büyümesi yüzünden son 2 maçta forma giyemeyen Can Erdem'in sahalara dönüşünün uzadığı bildirildi

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2015 07:02
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Karşıyaka'da "Can" sıkıntısı

Doktorlar, 22 Mart'tan bu yana antrenmanlara çıkamayan Can'ın en az 10 gün daha istirahat edeceğini açıkladılar. 8 golle takımın en skorer ismi olan Can, Adana Demirspor ve Bucaspor maçlarını kaçırırken, kritik öneme sahip Altınordu ve Denizlispor müsabakalarında da oynamayacak. Skorer oyuncunun 29 Nisan'daki Giresunspor karşılaşmasına yetişip yetişemeyeceğinin ise belirsiz olduğu öğrenildi.

Yeşil kırmızılı ekibin Can Erdem'in yokluğunda en büyük kozu son haftalarda yükselen form grafiği ile dikkat çeken Kahe olacak. Yusuf Şimşek döneminde forma giydiği 20 maçta 3 gol atabilen 33 yaşındaki Brezilyalı, teknik sorumlu Ayhan Akman yönetimindeki son 6 karşılaşmada 4 kez fileleri sarstı. Toplamda 7 gole ulaşan Kahe, 8 gollü Can'ı yakalamak üzere. Son 6 müsabakada 4 galibiyet elde eden Kaf-Kaf, ligde Kahe'nin gol attığı 5 randevuda hiç yenilmezken 3 galibiyet, 2 beraberlik aldı. Altınordu derbisine hazırlanan Karşıyaka'da Can dışında eksik yok. (DHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.