TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beko ‘Yılın Annesi’ni seçti!

Beko’nun, seçmelerini bu yıl 34 noktada gerçekleştirdiği geleneksel “Yılın Annesi” yarışmasında İzmir’in Bornova ilçesi için sonuçları açıklandı. Yılın annesi seçilen Nejmiye Kotan, Beko bulaşık makinesi kazandı

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2015 06:41
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Beko ‘Yılın Annesi’ni seçti!

TANER UYANIKER

Beko’nun “Yılın annesi” yarışmasında Bornova ilçesinden Nejmıye Kotanş, bu ödüle layık görüldü. Başvurular 34 ildeki Beko bayilerinden edinilen anket formları aracılığıyla yapıldı. İzmir ili Bornova ilçesinde Yılın Annesi seçilen Nejmiye Kotan’a Beko bayisi Özyıldırım Ticaret’te düzenlenen bir törenle Beko bulaşık makinesi hediye edildi. Yılın annesi seçilmenin kendisini çok mutlu ettiğini söyleyen Kotan, “Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim. Aldığım bu ödülü hayatım boyunca unutmayacağım” dedi.

TİTİZ ÇALIŞMA SONUNDA BELİRLENDİ

Törende Beko İzmir Şube Yöneticisi Hakan Harman, Beko İzmir Bölge Yöneticisi Sami Tıraş, Beko Bayi Yöneticisi Oğuz Karadeniz hazır bulundu. 2004 yılından beri Beko’nun üstlendiği, özellikle yapıldığı illerde gerek bayiler gerek tüketiciler tarafından çok sahiplenilen ‘Yılın Annesi’ organizasyonu için, adaylar bulundukları ildeki Beko bayilerine giderek bir anket formu doldurdular ya da tanıdıkları tarafından aday gösterildiler. Beko bayilerinde toplanan anket formları, illerdeki kadın dernekleri, vali, belediye başkanı, emniyet müdürü gibi üst düzey yetkililer ile Beko bayi ve yöneticilerinden oluşan “Yılın Annesi" değerlendirme kurulu tarafından değerlendirildi ve her il için “Yılın Annesi” belirlendi. İzmir ili Bornova ilçesinde “Yılın Annesi” ödülünü almaya hak kazanan Nejmıye Kotan’a Beko bayisi Özyıldırım ticaret de düzenlenen törenle Beko bulaşık makinesi hediye edildi.

NASIL SEÇİLDİ?

“Yılın Annesi” için başvurular 34 ildeki Beko bayilerinden edinilen ve adaylar hakkında doldurulan bir anket formu aracılığıyla yapıldı. Tüketiciler anket kapsamında kendi illerindeki Beko bayilerindeki anketleri doldurarak “Yılın Annesi” adaylarını belirledi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.