TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karşıyaka'da moda rüzgarı esecek

Yaklaşan yaz ayları ile birlikte moda sektörünü canlandırmak ve ünlü isimleri kentte buluşturmak isteyen Karşıyaka Belediyesi, İzmir'de ilk Moda Günleri düzenleyecek

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2015 07:21
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Karşıyaka'da moda rüzgarı esecek

Üç gün boyunca modanın kalbinin atacağı İzmir Fashion Week 2015’te ünlü tasarımcılar ve modeller yer alacak. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Karşıyaka’yı modanın merkezi yaparak İstanbul'un önüne geçmek istediklerini belirterek "Türkiye'nin gözü de kulağı da Karşıyaka'daki moda rüzgarında olacak" dedi.

Bostanlı Rekreasyon alanında gerçekleştirilecek olan dev organizasyon 4-5-6 Nisan tarihlerinde moda tutkunlarıyla buluşacak. Ünlü mankenler, Elif Ece Uzun, Merve Büyüksaraç, Ebru Öztürk ile Rönesans Ajans mankenlerinin podyuma çıkacağı defilelerde, yaz modasının en güzel tasarımları sergilenecek. Organizasyon; Karşıyaka Belediyesi, Ege İhracatçı Birlikleri, Gençiz Fuarcılık, Diva Dergisi, Rönesans Ajans ve Sahne Organizasyon'un işbirliğiyle düzenlenecek. Tanıtım toplantısında, mankenler de özel tasarım bazı kıyafetleri sergiledi. Moda günlerinde, workshop atölye çalışmaları, defileler, moda söyleşileri de yer alacak ve modanın kalbi üç gün boyunca Karşıyaka'da atacak.

İZMİR'İ MODANIN MARKA KENTİ YAPACAĞIZ

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, Rönesans Ajans Koreografı Akif Örük, tasarımcılar Ayşegül Uyar ve Yağmur Güçerek ile defilelerde görev alacak Rönesans Ajans mankenleriyle birlikte düzenlediği basın toplantısında, moda günlerini tanıttı. Başkan Akpınar, göreve geldiği günden bu yana Karşıyaka'da marka işleri hayata geçirmeye çalıştıklarını belirterek moda ve tasarımda öncü olmak istediklerini söyledi.

UNUTULMAZ BİR ETKİNLİK

İzmir'i, modanın merkezi yaparak İstanbul'un önüne geçmek istediklerini belirten Akpınar, şöyle konuştu: "İzmir tasarım kentidir. İzmir'in insanlarının moda ve tasarımda da ne kadar başarılı olduğunu göstermek istiyoruz. Modanın Türkiye'de merkezinin İzmir olduğunu düşünüyoruz. Modada fark oluşturacağız. Türk ve İzmirli mankenlerimizin yeteneklerini de Karşıyaka'da bir kez daha göstereceğiz. Türkiye'nin gözü de kulağı da Karşıyaka'daki moda rüzgârında olacak. Unutulmaz bir organizasyonu Karşıyakalılarla birlikte yaşayacağız."

ÜNLÜ MANKENLER PODYUMA ÇIKACAK

Rönesans Ajans Koreografı Akif Örük de, sekiz defilenin yapılacağı İzmir Fashion Week Summer-Moda Günleri'nde, Türk mankenlerin podyuma çıkacağını, defilelerle 2015 yaz tasarımlarının sergileneceğini söyledi. (İHA/İZMİR)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.