TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kınık’tan Sürekli’ye tam destek

7 Haziran seçimlerine sayılı günler kala tekrarını gerçekleştirdiği ziyaretlerden Kınık’a giden AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli’ye bölge halkından tam destek geldi

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2015 07:30
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Kınık’tan Sürekli’ye tam destek

Kınık ilçesinde yaşayan vatandaşların düzenlediği yemeğe katılan AK Parti İzmir Milletvekili adayı Kerem Ali Sürekli, bölge halkından tam destek gördü. Sürekli’yi büyük bir coşkuyla karşılayan kalabalık vekil adayına yoğun ilgi gösterdi. Çeşitli etkinliklere katılarak vatandaşlarla tek tek tokalaşan, sorunlarını dinleyen, isteklerini not eden Sürekli, “Sabırsızlıkla beklediğimiz o büyük güne çok az bir zaman kaldı. Bugün burada sizlerin coşkusu ve gülümseyen yüzleri karşılanmak bizleri mutlu etti. Bu mutluluk tablosunun 7 Haziran’da sandığa yansıyacağından hiç şüphemiz yok. Aslında Kınık’ta tüm İzmir’deki, Türkiye’deki heyecanı ve beklentiyi görüyoruz. Kınıklı vatandaşlarımıza desteklerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bizlerde sizler kadar heyecanlıyız. İzmir için, Türkiye için; üretmek, hizmet etmek ve çalışmak için heyecanlıyız” dedi.

SANDIK GÖREVLİLERİNE SÜREKLİ MORALİ

Seçimin son haftasına girildiği bu günlerde sandık görevlileriyle toplantı gerçekleştiren Kerem Ali Sürekli, “En büyük görevlerden biride siz sandık başkanları ve orada görevli olacak kardeşlerimizindir. 7 Haziran sizlerinde bildiği gibi çok önemli bir sürecin adımı olacaktır. Bu nedenle çok dikkatli olmalıyız. Biliyorum ki sizler bu konuda tecrübelisiniz; lakin bu seçim daha çok dikkat ve özen istiyor. Seçime az kaldı deyip çalışmayı asla bırakmadık. Bu teşkilatımızın, sizlerin bizlere verdiği en büyük destek… Teşkilat başkanlarımıza, muhtarlarımıza, kadın ve gençlik kollarımıza, dava arkadaşlarımıza ve bu uğurda bizimle yürüyen bize inanan herkese minnettarım. Emeklerimizin karşılığını almaya ramak kaldı. Biraz daha uykusuz geceler biraz daha yorgunluk olacak; ancak biliyoruz ki 7 Haziran yine bizim zaferimiz olacaktır” şeklinde konuştu. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.