TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pusula Koleji'nde yılsonu balosu

2014-2015 eğitim öğretim yılında açılan ve eğitim vermeye başlayan Gaziemir Özel Pusula Koleji Anaokulu ve İlkokulu öğrencilerinin gösteri salonunda bütün bir yılın stresini attığı ve hünerlerini sergilediği yılsonu balosu renkli sahnelerle eğlendirirken, ‘satranç ve koşu'da madalya alan öğrenciler hem velilerin hem öğretmenlerin gurur kaynağı ol

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2015 06:28
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Pusula Koleji'nde yılsonu balosu

HALİSA TOPRAK

Pusula Koleji Anaokulu ve İlkokulu önce tüm bir yıl boyunca öğrencilerin kendi el emekleriyle yaptıkları resimlerin ve maketlerin sergilendiği bir kokteylle velileri ve misafirlerini ağırladı. Daha sonra gösteri salonunda yılsonu balosuyla eğlenceli dakikalara sahne olan okulun ilk mezunları diplomalarını aldı. Anaokulu Yıldızlar sınıfı mezunları diplomalarını öğretmenleri Nurgül Kürün Cengiz'in elinden alırken, Kelebekler sınıfı da öğretmenleri Özlem Yimsel'in elinden mezuniyet diplomalarını aldılar. İlkokul 4.sınıf mezunları ise öğretmenleri Bahar Yılmaz'ın elinden diplomalarını alırken hüzünlendiler. Pusula Koleji'nde 1 yıl öğrenim görüp mezun olmalarına rağmen bu 1 yıl içerisinde çok şey öğrendiklerini ve okulu özleyeceklerini söyleyen 4.sınıf öğrencileri izleyenlere duygulu anlar yaşattı.

İLK YILDA BAŞARILARIYLA ADINI DUYURDU

 Okulun kurucularından Uğur Yılmaz, bütün bir yılın değerlendirmesini yaptığı konuşmasında, ''2014-2015 öğretim yılının birinci döneminde Gaziemir Belediyesi'nin düzenlediği okullar arası şiir yarışmasında 2. olan Esra Ünsal, Gaziemir Belediye Başkanı Sayın Halil İbrahim Şenol'un elinden madalyasını alarak bizi gururlandırmıştır. Aynı şekilde geçtiğimiz ay anaokulu öğrencilerimiz Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde yatan hasta kardeşleri için kendi elleriyle oyuncak bebek yaptılar. Bu ‘Yaren Bebek’ kampanyasına katılarak hasta çocuklara bir nebze umut olduğumuzu düşünüyoruz. Okul Kurucularımızdan Ferhat Taşçınar, Nalan Ergin ve anasınıfı öğretmeni Nurgül Cengiz, bebekleri Dr. Behçet Uz Çocuk Vakfı aracılığıyla hasta çocuklara dağıttılar ve duygusal anlar yaşadılar. Tüm yıl boyunca çabalayan öğrencilerimize , siz sayın velilerimize ve öğretmenlerimize sonsuz teşekkür ediyorum'' dedi.

ÖĞRETMENE DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Pusula Koleji anaokulu ve ilkokulunda görevli resim öğretmeni Derya Solak'ın da doğum günü olan balo günü öğrencilerinin, yönetimin ve öğretmen arkadaşlarının sürpriz pasta ile sahneye çıkmasıyla duygulu anlar yaşayan Derya Solak, ''Böyle bir okulda görev aldığım için çok şanslıyım biz bir aile gibiyiz hepinize teşekkürler '' diyerek kısa bir konuşma yaptı ve ardından öğrencileriyle birlikte mumları söndürüp kucaklaştı.

Okulun gösteri salonunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan gösteriler ilkokulların dansları ve bale gösterileri piyano resitalleri, anaokullarının dansları ve koro şarkılarıyla renkli gösterilere sahne oldu. Pusula Koleji Anaokulu ve İlkokulunun düzenlediği atletizm turnuvasında 800 metre erkeklerde  1. Mehmet Gözüm,  2. Erdem  Erdoğan, 3.Baran Altunterin;  800 metre kızlarda 1. Ceren Kaya, 2. Selin Gümüş, 3. Sude Cengiz; 100 metre erkeklerde 1. Baran Altunterin, 2. Erdem Erdoğan, 3. Mehmet Gözüm;  100 metre kızlarda 1. Işıl Oğuz, 2. Esra Ünsal, 3. Nisa Yetim madalyalarını öğretmenleri Ayşen Ölçer, Buket Yılmaz ve Gönül Öztürk'ün elinden aldılar. Pusula Koleji Anaokulu ve İlkokulu’nun düzenlediği satranç turnuvasında ise madalyalarını anasınıflarından Berrak Çakmakbelen,  1. sınıflardan Mehmet Gözüm, Enes Aydın, Ayhan Kırpat, Metin Şenkal, Metehan Dilli, Taylan Efe Eryılmaz, Aslı  Yalçın öğretmenleri Derya Solak ve Mine Galipoğlu'nun elinden alırken sınıflar arası  satrançta Tuna Mert, Esra Ünsal, Toprak Kılıç ve Erdem Erdoğan öğretmenleri Tuğçe Taşkın'ın elinden aldılar. Tüm yıl boyunca en çok kitap okuyan öğrenciler 1-A sınıfı: Elif Turgan ,1-B sınıfı:  Ayten Taşyürek, Nisa Yetim, Gamze  Çam ve Mehmet Gözüm, “Kitap Kurdu” olarak madalyalarını öğretmenleri Ayşen Ölçer ve Gönül Öztürk'ün elinden aldılar. Madalya töreninden sonra son bulan gecede veliler ve öğrenciler doyasıya eğlendiler.

 

 

 

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.