TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Ateş savaşçıları”na Başkan teşekkürü

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 22-28 Eylül 2014 tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası etkinlikleri kapsamında teşkilatın emekçilerini Tarihi Havagazı’nda düzenlenen yemekte bir araya getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2014 07:22
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
“Ateş savaşçıları”na Başkan teşekkürü

30’u emekli, yaklaşık 450 itfaiye personeli ile ailelerin buluştuğu yemekte, ateş savaşçılarını Başkan Aziz Kocaoğlu da yalnız bırakmadı. Büyükşehir Belediyesi Bandosu Pop Orkestrası’nın çaldığı şarkılarla eğlenen itfaiyeciler ve ailelerinin katıldığı yemekte konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir İtfaiyesi’nde görev yapanların belediye hizmet birimleri arasında en tehlikeli ama bir o kadar da  yüce bir görevi gerçekleştirdiğini söyledi.

Başkan Kocaoğlu, “Bugüne kadar yaptığınız çalışmalardan dolayı siz ateş savaşçısı arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Sizlerin araç ve donanım konusundaki ihtiyaçlarınızı karşılamak üzere desteklerimizi sürdürdük, bundan sonra da sürdüreceğiz. Yeni bağlanan ilçelerimizde bir çok eksiklerimiz var. Bunların hepsini mümkün olan en kısa zamanda çözüp sizlere daha sağlıklı bir ortamda hizmet yapma zeminini sağlayacağız. Başarılı, kazasız belasız görevler yapmanızı, bu ocaktan emekli olmanızı diliyorum. İtfaiye Haftanız kutlu olsun” dedi.

Gecede, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir İtfaiyesi eski Daire Başkanı Fuat Barandır’a bir plaket takdim etti. Zeynep Cücen Tulgar’a plaketini Genel Sekreter Pervin Şenel Genç verirken,  İtfaiye Daire Başkanı Serdar Yücel ise Tayfun Meşe’ye plaketini takdim etti. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.