TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eroğlu esnafla buluştu

Orman ve Su İşleri Bakanı, AK Parti 1. Bölge 1. sıra Milletvekili Adayı Veysel Eroğlu, Karabağlar’da esnafla kucaklaştı

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2015 07:14
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Eroğlu esnafla buluştu

NEŞE YAVUZ

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 7 Haziran Genel Seçimleri çalışmaları kapsamında Karabağlar’da çeşitli temaslarda bulundu. AK Parti Karabağlar İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Eroğlu, AK Parti milletvekili adaylarının İzmir’e güzel hizmetler yapacağını belirterek, “Biz bunun sözünü veriyoruz. Başkalarının söylediği gibi değil, bizim sözümüz sözdür. Biz AK Parti hükümeti olarak sözünün eri bir hükümetiz. Ne söylediysek yaptık, laf üretmedik iş ürettik. Hatta bizim sloganımız da şudur: ‘Onlar konuşur AK Parti yapar.’ İnşallah bu projeleri teker teker hayata geçireceğiz. İzmir’i turizmde, kültürde, sporda, sağlıkta, sanatta, ticarette, sanayide şaha kaldıracağız. Her sahada, hizmet sektöründe büyük istihdam alanı sağlayacağız. Karabağlar benim çok sevdiğim bir ilçe. Akrabalarımız burada yaşardı, ben de zaman zaman gelirdim. İnşallah vekillerimiz ve ilçe teşkilatımızla Karabağlar’da ne yapılması gerekirse yapacağız. Burada merkez hükümetin yapmasını gerekenleri yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Başbakanlık Ofisi buraya açıldığı için, diğer ofisten bütün tarafları toplayarak Karabağlar’daki problemler çözülecek. İnşallah burayı da İzmir’in markası bir ilçe haline getireceğiz” ifadelerinde bulundu.

BABA MESLEĞİ

Daha sonra seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Bakan Eroğlu, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Eroğlu'na, vatandaş ve esnaflar sevgi gösterisinde bulundu. Ziyaret sırasında bir terzi dükkanına giren Eroğlu, baba mesleğinin manifaturacılık olduğunu belirterek, dikiş makinesinin başına oturdu, daha sonra ise kumaş kesti. Ev işlerinde eşine ütü konusunda yardım ettiğini ifade eden Eroğlu, “Manifatura, tuhafiye, konfeksiyon işi yaptım. Giyim eşyalarını çok sattım. Ütüyü de evde ben yaparım, hatta hanım kızıyor ütüyü bana bırak diye” dedi. Dükkan sahibinin Sökeli olmasından dolayı burada Aydın’a yapılan yatırımlardan bahseden Eroğlu, bakanlık olarak bu şehre 4 milyar TL yatırım yapıldığını ifade etti. 

“GEREĞİNİ YAPARIZ”

Efemçukur’nun İzmir suyunu ve körfezini kirlettiği iddialarına da yanıt veren Eroğlu, “Böyle bir şeyi söylemeden önce iyi düşünmek gerekir. Zaten buraları kirleten başka şeyler var. Lağım suyu, çamur, derelerle gelen erozyon ve çöpler var. Bu yüzden öncelikle atık su arıtma tesisinin düzgünce çalıştırılması gerekir.  Suyu yüzde 90 kirleten şeyler bunlar. Eğer Efemçukuru’nda böyle bir problem varsa araştırır daha sonra da gereğini yaparız” dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.