TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FOÇA’YA YAZI GETİREN TURNUVA

Bir türlü gelmek bilmeyen yaz, yüzme yarışlarıyla Foça'yı şenlendirdi. Mavi bayraklı 8 plaja sahip Foça, Türkiye Yüzme Federasyonu’nun düzenlediği "Açık Su Yüzme Şampiyonası"na ev sahipliği yaptı

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2015 06:41
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
FOÇA’YA YAZI GETİREN TURNUVA

OKTAY İLERİ

Şampiyonaya, Foça Kaymakamlığı, Foça Belediyesi ve Foça Leon Otel destek verirken, iki gün süren yarışlara Türkiye genelinde 22 kulüpten, 77’si erkek, 50’si bayan olmak üzere toplam 127 sporcu katıldı. 7,5 km ve 5 km erkek ve bayanlar yarışı ile başlayan ilk gün müsabakalarının startını, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ verdi.

Bayan ve erkek sporcular; 12, 13 ve 14 yaşta 2,5 kilometre, 15 ve 16 yaşta 5 kilometre ve 17 ve 18 yaşta 7,5 kilometre, ayrıca 15 ile 30 yaş arası 10 kilometrelik mesafede yarıştı.

Yarışlar öncesi saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunduğu bir tören düzenlendi. Törene Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Türkiye Yüzme Federasyonu Açık Su Branş Sorumlusu Nevzat Mutlutürk ve Türkiye Yüzme Federasyonu Açık Su Teknik Sorumlusu  Bahtiyar Özçaldıran, sporcular, hakemler ve sporcu aileleri katıldı.

Açık Su Yüzme Şampiyonası’nın Foça için önemli bir deneyim olduğunu söyleyen ve bu şampiyona için Foça’yı tercih eden Türkiye Yüzme Federasyonu’na teşekkür eden Başkan Demirağ; “Umarım bundan sonraki organizasyonları daha üst seviyeye yükseltiriz ve uluslararası yarışlara da ev sahipliği yaparız. Başta Foça Kaymakamımız Sayın Niyazi Ulugölge’ye, Türkiye Yüzme Federasyonu  Başkanımız Ahmet Bozdoğan’a, federasyon yöneticilerimize, hakemlerimize, sporcularımıza, velilerimize ve Leon Otel’in değerli yöneticilerine çok teşekkür ediyorum. İyi bir müsabaka olacağından eminim. Tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.