TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İMAF genel kurulu yapıldı

İzmir Mardinliler Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu'nu gerçekleştirdi. Çoğunluğun sağlandığı genel kurulda Ferhan Ademhan oybirliği ile genel başkanlığa seçildi

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2015 08:18
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İMAF genel kurulu yapıldı

NİLGÜN TAZE

İzmir Mardinliler Federasyonu(İMAF)'ta, Eski Genel Başkan Mehmet Şakin Irmak'ın görevi bırakmasının ardından taşlar yerine oturmaya başlıyor. Olağanüstü genel kurula kadar başkanlık görevini üstlenen Ademhan, delegelerin tam desteğini alarak yeniden genel başkanlığa seçildi.

Divan başkanlığına İzmir İl Dernekler Eski Müdürü Bülent Korkmaz, üyeliklere İMAF Kurucu Genel Başkanı, Genel Sekreteri Salih Pehlivanoğlu ve Mehmet Şakir Hintlioğlu seçildi. İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan genel kurulda mali rapor ve faaliyet raporu okundu. Oylama maddesine gelindiğinde ise Ademhan, oy birliği ile seçildi. Oylamanın ardından teşekkür konuşması yapan Ademhan, "İzmir Mardinliler Federasyonu güçlenerek yoluna devam ediyor. Bünyemizde 11 dernek bulunuyordu. Şimdi 22 derneğin üye ve delegelerinin olduğu bir yapı oluşturduk. Kadınlarımız bu yönetimde daha güçlü bir şekilde yer alacak. Bugüne kadar başta Mehmet Şakin Irmak olmak üzere federasyona emek veren tüm hemşerilerime teşekkür ederim" dedi.

YÜZÜMÜZ GELECEKTE

Ademhan, Mardinliler olarak çağı yakalayan ve yüzünü geleceğe dönen bir anlayış ile yola devam edeceklerini kaydederek, “Binlerce yıldır kültürlerin beşiği olan kentimizi İzmir'de layıkıyla temsil etmeye devam edeceğiz. Bunun için bütün hemşerilerimizin katkısını bekliyoruz" diye konuştu.

AK Parti ve CHP'li aday adaylarının büyük ilgi gösterdiği genel kurula AK Parti aday adaylarından Ömer Cihat Akay, Rasim Kahraman, Zerrin Kara, Cemal Bekle, Abdülaziz Aydın, Fevzi Bayram, Mekkiye Uludağ, Necip Kalkan; CHP aday adayları Şeyhmus Kayapınar, Mahmut Esat Aslan katıldı. Adayların konuşmalarının ardından genel kurulda federasyona bağlı dernek başkanlarına plaket verildi. İlk genel başkan Mehmet Şakin Irmak'ın rahatsızlığı nedeniyle katılamayışından dolayı plaketini Çiğli Mardinler Derneği Başkanı Fuat Uzunkaya aldı. İMAF yeni yönetim kurulu konuklarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yeni yönetim kurulu ise şöyle;

Ferhan Ademhan, Abdülkerim Kılınç, Abdülmelik Bedir, Abdülrahim Sincar, Abdülselam Aydemir, Abdülselam Altın, Adil Bedir, Adnan Acar, Ali Siyahkoç, Alaattin Karadaş, Arzu Mazi Altınsöz, Aydın Kerelti, Aylin Aslan, Beşir Çoban, Beşir Tunç, Cengiz Gündüz, Cengiz Şahin, Edibe Dinçel, Ercan Özinan, Eşref Arasan, Fehmi Yavuz, Fuat Uzunkaya, Gazi Yüksel, Hıdır Kaymaz, İbrahim Kılınç, İsmail Bedir, İsmail Taş, Kasım Erdoğan, Mehmet Salih Altuğ, Mehmet Şakir Hintlioğlu, Mecit Bozkurt, Metin Arslan, Metin Karadaş, Mucip Uludağ, Muhittin Kanat, Necat Arslan, Nevzat Aydın, Nevzat Yılmaz Şimdi, Nurcan Altınkaynak, Sait Tunç, Selam Orhan, Seyfettin Dağ, Seyfettin Kaymaz, Süleyman Yalçın, Taşkın Necimoğlu, Tevfik Kaymaz, Uğur Özmen.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.