TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erten'e şartlı destek

Karşıyaka’da yarın çoğunluk sağlanmayacağı için 21 Mayıs'a ertelenmesi beklenen kongre için ismi başkan adayları arasında geçen altyapı sorumlusu Metin Yıldırım, adaylığını açıklayan Ali Erten'e şartlı destek verdi

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2015 07:31
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Erten'e şartlı destek

İsim telaffuz etmeden Ali Erten'in İstanbullu işadamı Erdal Acar'ın desteği olduğunu arkasına aldığını hatırlatan Yıldırım, “Başkanlık konusunda çekimser değilim ama bazı olumlu gelişmelerin önünü açmak için bu zamana kadar bekledim. Bir adayla ilgili ciddi bir destek açıklaması geldi. Güçlü olan yönetimi desteklemek gerektiğini düşünüyorum” dedi.

Ali Erten aracılığıyla Erdal Acar'dan gelecek kaynağın önüne tıkamak istemediğini kaydeden Metin Yıldırım, “Gerekli güvence verilirse destek olur, hatta isterlerse yanlarında görev alırım. Ama verilen sözlerin takipçisiyim. Geçmişte yaşanan hatalar tekrarlanmamalı. Teminat verilmez, sözlerde değişiklik olursa seçim akşamı bile adaylığımı koyarım” ifadesini kullandı.

Kulübün 36 milyon TL borcu olduğunu belirten Metin Yıldırım, “Ancak ben bu rakamın gerçekte 50 milyon TL olduğuna inanıyorum. Son 15 yılda 350 futbolcu alınıp 72 milyon TL harcanmış. Kurtuluşun yolu omurganın altyapıdan oluşması” dedi.

DAĞILMA BAŞLADI

PTT 1'inci Lig'de play off iddiasını kaybeden, son 5 maçtan yenilgiyle ayrılırken kalesinde 18 gol gören Karşıyaka'da ayrılan isimler artıyor. Yönetim tarafından gönderilen Shukurov ve Servan'dan sonra Ahmet Arı ve Mehmet Sıddık da teknik heyetten izin isteyerek vedalaştı. Denizlispor deplasmanı öncesi gece kulübünde görüldüğü için 23 bin 400 TL ceza kesilen ve son 2 maçta kadroya alınmayan Ahmet'in sözleşmesi bitiyor.

Düğün hazırlıkları yapacağını söyleyerek izin talep eden Mehmet Sıddık'ın ise 1 yıllık daha sözleşmesi var. Bu sezon 27 maçta forma giyen 25 yaşındaki futbolcu, alacakları için kulübe Futbol Federasyonu kanalıyla ihtarname gönderdi. Son maçlarda genç ağırlıklı kadroyla sahaya çıkan yeşil-kırmızılı ekipte devre arasında da Ofoedu, Berkan, Loriya ve Deniz ayrılmıştı.

ALTUĞ YARINA KALDI

Karşıyaka'da Mutlu Altuğ, adaylığıyla ilgili açıklamayı yarın saat 11.00'e erteledi. İlk etapta açıklamayı hafta başında yapacağını söyleyen Altuğ'un destek turlarını sürdürdüğü bildirildi. Adaylığını daha önce deklare eden Ali Erten ise listesine son rötuşları yapıyor. Bu arada Erten, cuma günü düzenlemeyi planladığı basın toplantısını, Altuğ'un hamlesi nedeniyle cumartesi gününe kaydırdı. (DHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.