TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğalgazı Bakan Yıldız bağlayacak

Menderes’in doğalgaz ihtiyacını karşılamak için yapılacak çalışmaların temelini Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız atacak. Kaynak boruların bağlanması ile Eylül ayında Menderes’te doğalgaz kullanılmaya başlanacak

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2015 08:25
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Doğalgazı Bakan Yıldız bağlayacak

Menderes’e doğalgazı bağlayacak boruların kaynaklama çalışması 21 Mayıs Perşembe günü Kemalpaşa Mahallesi 162 sokakta gerçekleştirilecek. Çalışmanın temeli, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız tarafından atılacak. Menderes Belediyesi ile İzmirgaz tarafından yapılan ortak çalışma ile Eylül ayında Menderes’te temiz enerji doğalgaz kullanılır hale gelecek.

ÖZLEM SONA ERİYOR

Menderes’in temiz enerjiye kavuşacağını kaydeden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “İlçemizin yıllardır özlemle beklediği doğalgaz için tüm onaylar tamamlandı. İzmirgaz ile gerekli görüşmeler tamamlanarak çalışmalar hayata geçirildi. Perşembe günü sayın bakanımız Taner Yıldız’ın da katılacağı tören ile ilçe merkezimize temiz enerjiyi vereceğimiz çalışmalar başlayacak. Kısa sürede tamamlanacak çalışmalar ile Eylül ayında Menderes’imizde doğalgaz kullanılmaya başlanacak. Başta sayın bakanımız olmak üzere, doğalgazın ilçemize kazandırılmasında emek veren herkese teşekkür ederim ” dedi.

HERKESİ DAVET ETTİ

Törenin perşembe günü saat 17.00’da gerçekleşeceğini belirten Başkan Soylu, “ Yıllardır hasretini kurduğumuz doğalgaz için gerçekleştirilecek törenimiz Kemalpaşa mahallemizde düzenlenecek. Bu tarihi günde bütün Menderesli kardeşlerimizle birlikte olmayı umuyoruz. Tüm halkımızı sayın bakanımızın katılımıyla gerçekleştireceğimiz törene davet ediyorum” diye konuştu. (HABER MERKEZİ)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.