TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Sorumluluk Değil Zorunluluk”

7 Haziran’a sayılı günler kala çalışma temposunu ilk günkü gibi devam ettiren AK Parti İzmir 2’inci Bölge Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli “Çevrenin korunmasını bir zorunluluk olarak görüyoruz” dedi

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2015 09:02
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
“Sorumluluk Değil Zorunluluk”

Seçim çalışması kapsamında dur durak bilmeden çalışan AK Parti İzmir Milletvekili adayı Kerem Ali Sürekli, daha önce vatandaşa söylediği gibi bölgeleri sadece bir kere ziyaret etmekle kalmayacak, görüşmelerimizi sıklaştıracağız demişti. Verdiği sözü tutan milletvekili adayı Sürekli, Çiğli bölge halkına yeni bir ziyarette bulundu. Vatandaşla yeniden bir araya gelen Sürekli, Çiğli’deki genel sorun haline gelen çevre konusuna değindi. Sürekli, “Ne yazık ki, pek çok yerde olduğu gibi Çiğli’de çevre temizliği konusunda muzdarip… Hassasiyeti olan bir durum söz konusu; lakin sizlerin de bahsettiği gibi yetkililer bu bölgeyi uzun süredir ihmal ediyor. Daha öncede söylediğimiz gibi bu konuya ilişkin projelerimizle geliyoruz. AK Parti olarak, çevrenin korunmasını sadece ulusal ve uluslararası bir sorumluluk gözüyle değil, nesiller arası hakkaniyeti sağlamak açısından da bir zorunluluk olarak görüyoruz. Nitelikli bir kalkınma ortamının tesisinin ancak sürdürülebilir bir çevre yaklaşımı ile mümkün olacağını benimseyen ilkelerle yolumuza devam ediyoruz” dedi.

İSTİHDAM ARTIRICI BİR YATIRIM

Çevre tahribatlarını en aza indirgeyeceklerini ifade eden Sürekli, “Çevre temizliğinin yanı sıra atık yönteminin, geri dönüşüm yoluyla hem enerji üretimini, hem de istihdamı artırıcı bir yatırım alanı olmasını sağlayarak projelerimizle destekleyeceğiz. Atık azaltma, kaynakta ayrıştırma, toplama, taşıma, geri kazanım alanlarını teknik ve mali yönden bir bütün olarak ele alacak bu anlamda çevre tahribatını en aza indirgeyeceğiz” şeklinde konuştu. Daha sonra ziyaretlerine devam eden Sürekli karşılaştı miniklere oyuncak hediye ederek, gelecek nesillerin daha temiz bir çevrede yaşayabilmesi için var güçleriyle çalışacaklarını ifade etti. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.