TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kılıçdaroğlu akademisyenlerle buluştu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'deki ekonomik, politik ve sosyal gelişmelerle ilgili araştırmalar yapan akademisyenlerin daveti üzerine Aydın'ın Kuşadası İlçesi'ne geldi. Toplantıya katılan 25 akademisyenin, kendi alanlarındaki araştırmalarının sonuçlarını Kılıçdaroğlu ile paylaşacakları açıklandı

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2015 08:06
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Kılıçdaroğlu akademisyenlerle buluştu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, akademisyenlerin davetlisi olarak Aydın'ın Kuşadası İlçesi'ne geldi. İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda, CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP İzmir Milletvekilleri Aytun Çıray, Mehmet Ali Susam, il örgütü ve ilçe belediye başkanları tarafından karşılanan Kemal Kılıçdaroğlu, ardından karayoluyla, Kuşadası'na geçti. Hem havalimanında hem de toplantının yapıldığı Charisma Hotel'e girişinde herhangi bir açıklama yapmayan ve basın mensuplarından da soru kabul etmeyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, doğrudan toplantıya geçti. Bu sırada otel önünde Kılıçdaroğlu'na karşılayanlar, CHP liderinin omuzlarına yerel halkın kullandığı poşuyu örttü. 

Bu arada toplantıda, Kemal Kılıçdaroğlu'na, CHP Genel başkan yardımcıları Bülent Tezcan, Sencer Ayata ve Bülent Şenatalar ile İzmir Milletvekili Aytun Çıray, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'da eşlik etti.

TOPLANTININ İLKİ İZMİR'DE YAPILDI

Toplantıyı düzenleyen 25 akademisyenin, Türkiye'deki, ekonomik, politik ve sosyal gelişmelerle ilgili bir süredir sürdürdükleri araştırmaların sonuçlarını aktaracakları öğrenildi. Yine bilim adamlarının saptamalarını dinleyecek Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisinin de değerlendirmeler yapıp, bu konularda karşılıklı soru cevap şeklinde görüş alışverişinde bulunacakları öğrenildi. Kemal Kılıçdaroğlu, geçen 20 Aralık'ta da İzmir'in Balçova ilçesindeki bir otelde, Dokuz Eylül Üniversitesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Özkan Yıldız'ın da düzenleyicileri arasında yer aldığı 30 akademisyenin katıldığı toplantıya katılmıştı. Yaklaşık 4 saat süren o toplantıda, akademisyenler, yine işsizlik, yolsuzlukla mücadele ve dezavantajlı gruplara yönelik konular hakkında araştırma sonuçlarını Kemal Kılıçdaroğlu'na aktarmışlardı. Kuşadası'ndaki bu toplantının ise, ilkinde önemli paylaşımların olması üzerine ikinci kez düzenlendiği açıklandı. Toplantıya katılan CHP yöneticileri de, organizasyonun partilerine ait olmadığını, davet üzerine katıldıklarını aktardı. (DHA/İZMİR)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.