TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Timur Selçuk’tan müzik ziyafeti

Türk musikisine büyük eserler kazandıran Münir Nurettin Selçuk ölümünün 34. yıldönümünde unutulmaz bir konserle anıldı. Buca Belediyesi tarafından düzenlenen konserde Selçuk’un oğlu Timur Selçuk sahne aldı

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2015 08:00
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Timur Selçuk’tan müzik ziyafeti

Buca Belediyesi, Türk musikisinin en önemli bestekârlarından Münir Nurettin Selçuk'u, ölümünün 34. yıldönümünde oğlu Timur Selçuk'un muhteşem konseriyle andı. D.E.Ü Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen konsere Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina annesi Mine Piriştina ile katılırken, musiki severler salonu tıklım tıklım doldurdu.

Timur Selçuk, konserin ilk bölümünde babası Münir Nurettin Selçuk’un unutulmaz eserlerinden oluşan repertuarla Bucalı müzikseverlerin karşısına çıktı. Selçuk, konserinin ilk bölümünü, Münir Nurettin Selçuk klasiği olan ‘Kalamış’ isimli beste ile sonlandırdı. Konserin ikinci bölümünde kendi şarkılarını seslendiren Timur Selçuk, ’Dostların arasında, güneşin sofrasında’ adlı eseri İzmir’in efsane Başkanı rahmetli Ahmet Piriştina anısına söyledi. Konser boyunca şarkılara eşlik eden Bucalılar gecenin sonunda Selçuk’u ayakta alkışladı.

Timur Selçuk’u ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, “Gerçekten bu ziyafetten sonra duyguları ifade etmek çok zor. İnanın bu akşam bizim, eskilere olan rahmetimizi, saygımızı ve geleceğe olan umutlarımızı tazelediniz. Müthiş bir ziyafetti. Sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İyi ki varsınız” diye de ekledi. Başkan Piriştina, Selçuk’a, günün anısına bir de plaket takdim etti. (HABER MERKEZİ) 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.