TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Kocaoğlu aklını İzmir’e kullansın”

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun, “Gelsinler, İzmir’de nasıl oylarını artıracaklarını söyleyeyim” sözlerine tepki göstererek, “Bizim derdimiz İzmir’in daha fazla hizmet almasıdır. Kendisine bize akıl vermek düşmez. Sayın Kocaoğlu aklını İzmir’e faydalı projelerde kullansın” karşılığını verdi

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2015 06:59
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
“Kocaoğlu aklını İzmir’e kullansın”

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun bir televizyon kanalında söylediği,  “Gelsinler, İzmir’de nasıl oylarını artıracaklarını söyleyeyim” sözlerine yanıt verdi. Delican, Kocaoğlu’na seçim döneminde yaptığı ‘siyaseti bırak hizmete bak’ çağrısını tekrarlarken İzmir’in yararına işlerle uğraşması gerektiğini söyledi.

Delican konuyla ilgili yazılı bir açıklama yaparak şu ifadelere yer verildi; “Öncelikle şu mesele kesinlikle bilinmelidir ki AK Parti’nin 13 yıldır sürdürdüğü anlayış hizmet anlayışıdır. Bu zaman içinde İzmirli hemşerilerimiz için en iyisini yapmak için büyük gayret gösterdik. Halen daha bu anlayışımızı sürdürüyoruz. Ne yazık ki birileri kısır çekişmeler, basit hesaplar ve siyasi oy kaygıları ile karalama kampanyasını sürdürmektedir. Bunun en iyi örnekleri de seçim döneminde görülmüştür. Partimizin aday gösterdiği isimler üzerinden yapılan algı operasyonlarında bu zamana kadar yaptıkları hizmetler ve Türkiye’de yapılan önemli projeler ne yazık ki görmezden gelinmeye çalışılmıştır. Bu algı operasyonuna sık sık seçildiği koltuğun ve aldığı oyların ne amaçla kendisine verildiğinin farkında olmayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Aziz Kocaoğlu da alet olmuştur. Seçim geçmesine rağmen halen daha siyasi söylemler üzerinden hemşerilerimizi kutuplaştırma amacını sürdürmektedir. Biz, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da bu tür söylemlere ve tuzaklara düşmeyeceğimizi ifade ettik. Kendisine siyaset yapmamasını, aldığı oyların gereği olarak İzmirli hemşerilerimize hizmet etmesini öneriyorum.

Son günlerle kamuoyuna yansıyan açıklamalarından da görüldüğü gibi kendisi bize önerilerde bulunmuş ve başarı şartları sıralayarak kendi açısından durum değerlendirmesi yapmaya çalışmıştır. Bizim kendisine önerimiz aklını İzmir’e faydalı projelerde kullanmasıdır. Bize akıl vermek ona düşmeyeceği gibi önerilerini, fikirlerini kente faydalı işler, bitmeyen projeler, yarım kalan ve yıllardır devam eden çalışmaları tamamlamak için kullanmasıdır. Şehrimizde belediyenin yapması gereken çalışmaları siyasi söylemlerle örterek kamufle etmek kendisine yakışmaz. Siz bu kentin belediye başkanısınız. Belediye başkanının yapması gerekenler de bellidir. Çıkıp siyasi söylemlerle hizmet üretmeden açıklamalar yapmak doğru değildir. Başta Körfez’in temizlenmesi ve rehabilitasyonu projesi olmak üzere İzmir’e yönelik tüm çalışmalara destek vereceğimizi açıkladık. Yasal olarak yapılması gerekenleri yapmadan karalama yapmak, kendi hatalarını görmeden başkalarına kusur bulmak belediye başkanlığı makamının sorumluluğu ile bağdaşmaz. Biz bundan sonra da aynı anlayış ile devam ederek kısır tartışmalardan uzak bir şekilde yapılanların takipçisi olacağımızın bilinmesini isterim.” (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.