TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Başkan Gözde Keskin oldu

Alsancak Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti İzmir Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi'nde, görevinden istifa eden Özen Kızılırmak koltuğunu Gözde Keskin’e devretti. Kongreye, AK Parti İzmir milletvekilleri ve AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican’ın yanı sıra çok sayıda partili katıldı

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2015 08:38
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Yeni Başkan Gözde Keskin oldu

ONURHAN ALPAGUT

4 yıla yakın suredir yürüttüğü kadın kolları başkanlığı görevinden istifa eden Özen Kızılırmak koltuğu kendinden 19 yaş küçük olan Gözde Keskin’e devretti. İl eski Başkan Yardımcısı Gözde Keskin, kongreye tek aday olarak girdi.

“AK KADINLARA SELAM OLSUN”

Gerçekleşen kongrede İl Kadın Kolları Başkanlığı görevinden istifa eden Özen Kızılırmak, “Bu davada benimle ve ekibimle birlikte yol alan ak gönüllü mert yürekli ak kadınlara selam olsun” dedi. İstifasının bir veda değil, başlangıç olduğunu söyleyen Kızılırmak, “Geriye dönüp baktığımızda 13 senenin geçtiğini sanki 3 günmüş gibi algılıyorum. Bu 13 yıllık AK Parti siyasetinde her aldığım ve verilen görevden şeref ve onur duydum. Çünkü bu dava Türkiye’nin geleceği içindi. Biz kurucu genel başkanımıza inandık. Davamıza inandık. İnanarak sokaklara çıkıp kapıları çaldık. Türkiye genelindeki başarımız, kadın kolları sayımız ortada. Teşkilat yapımızla dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşunun temsilcileri olarak çalışmalarımızı sürdürdük. Bize verilen görevleri kırılmadan, küsmeden yaptık. Biz büyük Türkiye sevdasına inandık. Benimle birlikte yürüyen, kapıları çalarken yanımda olan, kocasından harçlık alıp sokaklara çıkan, erzak verirken merdivenleri yanımda çıkan ak gönüllü kadınlar, hepinizden Allah razı olsun. Hepinizin emeği var. Alsancak sokaklarında broşür bırakırken küfür yerken yanımızda olduğunuz için teşekkürler. Evet, 30 ilçeyi alamadık ama zafer her zaman kazanmak değil kaçmamaktı. Alanda çalıştık, vazgeçmedik. Bundan sonraki süreçte de görevi devralan Gözde Keskin kardeşime başarılar diliyorum. Sonuna kadar yanlarında olacağız" şeklinde konuştu.

KADINLARIN BÜYÜK ÖNEMİ VAR                                                                                                 

AK Parti yeni Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin ise konuşmasında gençliğin önemini belirterek ayrım yapmadan her kesimi kucaklayacaklarını söyledi. Keskin,  “Her birimizin ileride çocuklarımıza bırakacağı en büyük miras AK Parti’de nefer olmanın heyecanı olacaktır. AK Parti’nin bugünlere gelmesinde kadınların büyük önemi vardır. Bu çatı altında kadınların çalışması neticesinde yüzde 50 oy oranına ulaşmak kıvanç meselesidir. Kadın ve erkek toplumun her kademesinde yan yana mücadele ederek gelişimi sağlayabilir. Ancak kadının büyük rolü vardır. Kadını siyaset dışı bırakan anlayış toplumun yarısını da dışarıda bırakmış olur. AK Parti kadınların siyasette aktif rol alması için ciddi çalışmalar yürütüyor.  Kadın için yapılan her çalışma toplumumuzun gelişmesine vesile olacak ve bizleri de hedeflerimize taşıyacaktır. İzmir teşkilatı olarak 183 bin üyemizle canla başla çalışacağız. İzmir’de her kesimi kucaklayan bir anlayışla gönüllere işleyerek yol alacağız. Ailesinden fedakarlıkta bulunarak kapı kapı dolaşarak partimizin misyonunuz anlatan kadınların çalışması takdire şayandır. Partimiz kadını en etkin yerlere getiren yegane parti olmuştur.  Hiçbir ayrım yapmadan seçilmesini sağlamıştır. Genç yol arkadaşlarımın dinamizmini önemsiyorum. Gençlik ve kadın kollarıyla uyum içinde çalışmalıyız. Kongreler yenilenme, bayrak devir tesliminin yapıldığı süreçlerdir. İnşallah Özen başkandan alacağımız bu bayrağı daha yükseklere taşıyacağız” ifadelerinde bulundu.

 

“MAĞDUR EDEBİYATI YAPMA”

 

Öte yandan kongrede, AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican’ın konuşmaları da dikkat çekti.

Konuşmasıda, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu eleştiren Delican, “Büyükşehir meclis toplantısında Kocaoğlu, mağdur edebiyatını sürdürdü. Yeni fuar alanı açılacak, bizler de istiyoruz açılmasını ama Kocaoğlu ‘Bizi engelliyorsunuz’ diyor. 6 ay önce fuarla ilgili kaza oldu. İşçi vefat etti. İş müfettişleri işi durdurdu incelemeye aldı. Mağdur edebiyatını çok gördüğüm için duruma müdahale ettim. 10 yıldır bitiremediği fuarın 10 günde eksiklerini giderdik ve çalışmasını sağladık. 10 günle 10 yılı kıyaslıyor. 10 gün iş durmuş o yüzden gecikmiş. Bunları artık İzmirli yemiyor. Mağdur edebiyatı yapmasın. Bizim heybemiz hizmet dolu. Mahalle baskısı söylemi var. Bunlara kanmayın” dedi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.