TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir’e seçim bereketi

Seçimlere sayılı günler kala imzalanan protokoller ve hayata geçirilen projeler İzmirliye yaradı. Hem devlet hem de belediye tarafından ardı ardına yapılan açılış ve temel atma törenleri vatandaşın yüzünü güldürdü

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2015 09:44
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İzmir’e seçim bereketi

Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından bugün açılacak olan Konak Tünelleri İzmir’in trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak. Açılışın yanı sıra müjdeleri de bulunan Davutoğlu’nu bekleyen İzmir, bir yandan da Orman ve Su İşleri Bakanı ve İzmir AK Parti Milletvekili Adayı olan Veysel Eroğlu’nun projelerini takip ediyor. Bakan Eroğlu, seçim sürecinde Bayındır’da Ergenli Barajı’nın temelini attı ve birçok yeni barajın müjdesini vererek, yerinde incelemelerde bulundu.

HALK BAYRAM ETTİ

Öte yandan Cumhuriyet Halk Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da iktidarın çalışmalarından geri kalmadı. İzmir’de hemen hemen her hafta sonu gerçekleşen protokol ve açılışlara devam eden Kocaoğlu’nun yanı sıra Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu da Buca ilçesindeki otopark açılışına katılmıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise, 770 milyon TL bedelli 626 adet proje açılışını gerçekleştirmişti. (HABER MERKEZİ)

“Başbakan müjdelerle geliyor”

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yarın yapacağı İzmir mitinginin muhteşem geçeceğini, 500 bin kişiye davetiye gönderildiğini belirterek, “Başbakanımız çok büyük paketle geliyor. Hizmetle geliyor, gönül bağı kurmaya, müjdelerle geliyor” dedi

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun İzmirlilerle buluşacağı miting öncesi açıklamada bulunan Orman ve Su İşleri Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Veysel Eroğlu, Başbakanın coşkulu bir kalabalığa hitap edeceğini belirterek, “Çok muhteşem olacağını umuyoruz. Şu an 500 bin kişiye davetiye gitti. Ayrıca, televizyonlardan bütün İzmirlileri, İzmir’in bütün ilçelerini davet ediyoruz. Başbakanımız buraya çok büyük paketle geliyor. Hizmetle geliyor, gönül bağı kurmaya geliyor. Başbakanlık Ofisini açmaya geliyor, Konak Tünelini açmaya geliyor. Büyük, hayal edilmeyecek yatırımlar ve müjdelerle geliyor. Ben ümit ediyorum ki bütün İzmirli kardeşlerimiz hiçbir parti gözetmeksizin gerçekten Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nu karşılayacak. İzmir’in hizmetkarı olarak biz de oradayız. Hep birlikte karşılayacağız. İnşallah güzel hizmetlere imza atacağız” dedi.

“İZMİR BAŞBAKANA HAZIR”

AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım-Medya Başkanı Mehmet Deniz Şimşek de Başbakan Davutoğlu’nun İzmir’e bugün geleceğini ve ilk olarak akşam sivil toplum kuruluşları (STK) temsilcileri ve üyeleri ile yemekte buluşacağını belirtti. Mitingle ilgili tüm hazırlıkların tamamlandığını belirten Mehmet Deniz Şimşek, şunları söyledi: “Akşam yaklaşık bin 500 kişinin katılımıyla çok güzel bir organizasyon yapacağız. Sayın Başbakanımız ilk olarak orada STK’larla bir araya gelecek. Aynı zamanda İzmir’in ulaşımı çok büyük bir problem durumunda, bu anlamda da merkezi hükümet tarafından inisiyatif alınarak, Sayın Binali Yıldırım’ın ‘35 proje 35 İzmir’ projesi kapsamında inşa edilen Konak Tünelleri de 380 milyon liralık dev bir yatırımla Sayın Başbakanımızın katılımıyla açılacak. Sonra Gündoğdu meydanında tarihi bir kalabalıkla Sayın Başbakanımızı bekliyor olacağız. Tüm halkımızı bu şenliğe bu güzel güne davet ediyorum. Son 10 gündür ciddi bir çalışma içerisindeyiz. Aslında bütün hazırlıklarımızı bitirdik ve bir sürprizimiz var. Bir balon miting boyunca alanda gezecek bu mitinge özel. Açıkçası İzmir Başbakanını bekliyor ve İzmir Başbakana hazır.” (İHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.