TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Havacılık şenliğinde heyecan zirvede

Havacılık Bilim ve Kültür Şenliği’nin ilk gününde prova uçuşlarıyla yürekleri ağızlara getiren SOLOTÜRK, asıl gösterisiyle dün sahne aldı. Ali İsmet Öztürk’ün hava akrobasisi yapacağı, gün boyu heyecan dolu hava gösterilerinin olacağı şenliğin ikinci gününde Kıraç sahne aldı

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2015 07:17
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Havacılık şenliğinde heyecan zirvede

Gaziemir Belediyesi ve Hava Teknik Okulları Komutanlığı’nın birlikte düzenlediği Havacılık, Bilim ve Kültür Şenliği, birbirinden heyecanlı ve renkli gösterilere ev sahipliği yaptı. Hava Teknik Okulları Komutanlığı yerleşkesinde düzenlenen şenliğin ilk gününde, birbirinden renkli yarışmalar ve performans oyunları oynandı. Şenliğe katılan vatandaşlar, askeri öğrenciler ve aileleri, alandaki oyun parkurlarında hep birlikte eğlendi. Ziyaretçiler en büyük ilgiyi askeri uçaklar ile helikopterlerin tanıtıldığı bölümlere gösterdi. Gerçek askeri uçak ve helikopterlere binme şansı yakalayan vatandaşlar, pilotlardan bilgi aldı, bol bol hatıra fotoğraf çektirdi.

SOLOTÜRK NEFES KESTİ

Birbirinden renkli ve heyecanlı hava gösterilerinin sergilendiği şenlikte, prova uçuşuyla sahne alan SOLOTÜRK vatandaşlara büyük heyecan yaşattı, yürekleri ağızlara getirdi. Prova uçuşlarıyla yürekleri nefes kesen SOLOTÜRK pilotları Yüzbaşı Yusuf Kurt ve Yüzbaşı Erhan Günar, asıl gösterileriyle dün Gaziemir semalarında unutulmaz anlar yaşakttı. Gün boyu etkinliklerin devam ettiği şenliğin ikinci gününde; Gaziemir Belediyesi Halk Dansları Ekibi gösterisi, Ali İsmet Öztürk’ün hava akrobasi uçuşu, Hava Eğitim Komutanlığı Bandosu konseri, Hava Eğitim Komutanlığı Orkestrası konseri, Microlight- R/C model uçak gösterisi, paraşütle atlayış ve yarasa adam gösterisi, MAK uçuş gösterisi vatandaşlara heyecanlı, renkli saatler yaşattı. Şenliğin ikinci gününün akşamında ise Kıraç sahne aldı. Sanatçı sevenlerine unutamayacakları bir konser yaşattı. (HABER MERKEZİ)




Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.