TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hizmet yarım kaldı!

Son bir yılda dört kazanın meydana geldiği Konak’ın Kosava Mahallesi son durağının gidiş yoluna duvar çekilmesiyle mahalle sakinleri bir nebze olsun rahatladı. Bu yapılan duvar için teşekkür eden mahalle muhtarı Reşit Gezginci, aynı şeyin geliş yolu için de yapılmasını istedi

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2015 08:22
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Hizmet yarım kaldı!

TANER UYANIKER

29 Ekim 2014 tarihinde yaptığımız ‘Son durakta zor viraj’ haberimizin ardından yetkililer, mahallenin sorununu görerek buraya duvar yaptılar. Yalnız duvar sadece gidiş için yapıldı. Geliş yolu için de aynı uygulamanın yapılmasını isteyen mahalle muhtarı Reşit Gezginci, yapılan duvarın üstüne de bir korkuluk talebinde bulundu. Uzun uğraşlar sonucunda duvarın yapılabildiğini belirten Gezginci, yapılan duvar için yetkilere teşekkür etti. Gezginci, “ Gidiş yolumuzun sorunu büyük ölçüde çözüldü. Sadece o duvarın üstüne korkuluk yapılması gerekmektedir. Bir de iki yolun arasından geçen elektrik trafosu tehlike arz etmektedir. Duvarla eşit yükseklikte olan trafonun üstüne çocuklar çıkmaktadır. Trafo eskidir ve her an göçebilir. Bunun sonucunda çocuklar zarar görebilir” dedi.

“CAN KAYBI OLMADAN YAPILMALI”

Gidiş yolunun yapılmasına rağmen geliş yolunun yapılmadığını belirten Gezginci, bu yolun da kısa bir sürede yapılmasını istedi. Gezginci, “Alt yolumuz hala tehlike arz etmektedir. Yetkililer buranın yapılacağını belirttiler bize. Biz de bekliyoruz. Bizim temennimiz burada mal ve can kaybı olmadan bu sorunun çözülmesidir. Bunun yanında yapılan üst yolumuzun genişletilmesi gerekmektedir. Bir kısmı genişletilen yolun bir kısmı hala eski halindedir. Bu genişletme için yeterli bir alan bulunmaktadır. Yetkililerin bu alandan faydalanması gerekmektedir” diye konuştu.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.