TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“CHP, Türkiye’yi 6 ayda eritir”

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Ozan Ceyhun, gençlerin eski Türkiye ile yeni Türkiye arasındaki farkı kıyaslaması gerektiğini söyledi. Ceyhun, “Lütfen AK Parti iktidarının, AK Partili belediyelerin nasıl çalıştıklarına bakın. CHP’ye oy vermek demek ‘ulaştığımız tüm erdemleri 6 ayda harcamak bitirmek’ demek. Kendinizi, bir bir çözüme kavuşmuş tüm şikayetlerinizle tekrar karşı karşıya bulursunuz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2015 07:18
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
“CHP, Türkiye’yi 6 ayda eritir”

“ENKAZ DEVRALDIK, DÜZELTİYORUZ”

Avrupa Parlamentosu eski Milletvekili, AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Ozan Ceyhun seçim çalışmalarına Konak Bölgesi’nde devam etti. Konak İlçe Teşkilatı ile bir araya gelen Ceyhun, İzmir’in en büyük ilçelerinden biri olan Konak’ta geniş bir mesafe kat etti. İlk olarak Kadifekale’ye çıkan, kır Kahvesi’nde vatandaşlarla sohbet edip, İzmir’i seyreden Ceyhun, sorunları da çözümleri de bildiklerini söyledi. Kadifekale, Basmane ve Kadriye Mahallesi gezisinde önemli mesajlar veren AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Ozan Ceyhun, gençlerin eski Türkiye’yi bilmedikleri için Yeni Türkiye’yi kıyaslama imkanı bulamayacaklarını ifade etti.

“Gençlerimize ve çocuklarımıza bunları anlatacağız” diye konuşan Ceyhun, şöyle devam etti: “Gençler eski Türkiye’yi bilmiyor. Bilmedikleri içinde maalesef anlayamıyor olabilirler. Çocuklarımız kırtasiyelerdeki kitap kuyruğunu bilmiyor. Bilmedikleri için şimdiki imkanları ayırt edemiyor. Gençlerimize çocuklarımıza bunları anlatmamız gerek. Biz bir enkaz devraldık. Enkazı zamanla düzelttik, iyileştirdik. Neredeydik, nereye geldik. Şunu söyleyebilirim ki emin olun İngiltere’de Belçika’da böyle imkanlar yok. Kökten bir değişim için 7 haziran çok önemli.” (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.