TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Şenol’dan öğrencilere öğüt

İlkokul öğrencilerine röportaj veren Başkan Şenol, yerel yöneticiliği anlattı, soruları cevapladı. Öğrencilere öğütler veren Şenol, “Konuşun, sorgulayın, eleştirin. Cumhuriyet size emanet” dedi

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2015 06:40
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Başkan Şenol’dan öğrencilere öğüt

HALİSA TOPRAK

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, ilçede eğitim veren Gazikent İlkokulu öğrencileri ile bir araya geldi. Çocuklara röportaj veren Şenol, çocukların sorularına içten cevaplar verdi. Keyifli dakikalar yaşayan ve yaşatan Başkan Şenol, çocuklara öğütler vermeyi de ihmal etmedi. Başkanlık makamında öğrencilerle bir araya gelen Şenol, yerel yönetim dersi vererek, belediye başkanının görev ve yetkilerini anlattı. Samimi ortamda gerçekleşen buluşmada, Başkan Şenol tüm soruları yanıtlayarak, belediyenin çalışma sistemi ve belediyedeki müdürlüklerin yapısı hakkında bilgi verdi. Hayatta ki en büyük idealinin doğup büyüdüğü kent Gaziemir’e belediye başkanı olmak olduğunu ve hedefine ulaşmanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren Başkan Şenol, gençlere hayatta başarılı olabilmeleri için, hedeflerini yüksek tutmalarını öğütledi. Konuşmayan, eleştirmeyen genç nesil yaratılmaya çalışıldığından yakınan Şenol, “Hayatınıza kendiniz yön verin. Hangi mesleği yapacağınıza siz karar verin. Konuşun, eleştirin, sorgulayın. Cumhuriyet ve gelecek sizlere emanet” dedi.

3 BİN ÇOCUĞA DERS HİZMETİ VERİLİYOR

Öğrencilere mutlaka bir sanat dalıyla uğraşmalarını hakkında önerilerde bulunan Başkan Şenol, eğitim ve sağlığın doğrudan görev ve sorumlulukları arasında olmadığını dile getirdi, şunları söyledi: “Bu iki konu benim önceliğim. Çünkü eğitimli ve sağlıklı insanların yaşadığı kentlerin çok hızla geliştiğine inanıyorum. Halen GAZİGEM aracılığıyla yaklaşık 3 bin öğrencimize ücretsiz dershane hizmeti veriyoruz. Okullarımızın her tür ihtiyacını karşılamaya çalışıyoruz. Okula başlayan çocuklara kırtasiye seti dağıtarak heyecanlarına ortak oluyoruz” diye konuştu. Çocukların çevre konusundaki sorularını da yanıtlayan Başkan Şenol, günümüzde çevrenin ciddi anlamda katledildiği söyledi, onları çevre konusunda daha duyarlı olmaları konusunda uyardı. Keyifli geçen röportajın sonunda Başkan Şenol, öğrencilere Atatürk portresi ve Türk bayrağı armağan ederek uğurladı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.