TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"İbret olsun" diye ligden çekildi

Bergama Belediyespor yönetimi, geçen hafta 2'nci Amatör Küme 1'nci Grup'ta Emiralem Belediyespor'la oynadığı maçta çıkan olaylarda 6 futbolcusu ile 2 antrenörü ceza alan takımını, şampiyonluk iddiası devam etmesine rağmen "ibret olsun" diye ligden çekti

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2015 08:24
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
"İbret olsun" diye ligden çekildi

Yaklaşık 2 ay önce altyapıda yeni bir organizasyona gidip futbol akademisi kurduklarını hatırlatan yöneticiler, "Bizim için şampiyonluk değil, centilmenlik ve fair play önemli" diyerek sportmenliğe aykırı davranışta bulunan takımlarının ligin son 2 maçına çıkmayacağını, play off müsabakalarına da katılmayacağını açıkladı.

A takım teknik direktörü de olan futbol akademisi direktörü Hindal Gündüz, örnek sporcu yetiştirmek için kurulan akademide hangi gerekçeyle olursa olsun bu tür davranışlara izin vermeyeceklerini belirtirken, "Hiçbir kupa, hiçbir başarı, hiçbir şampiyonluk, ilkelerimizin önüne geçmeyecek. Bu karar tüm futbolculara örnek olsun" dedi.

2 TAKIMADA CEZA VERİLMİŞTİ

İzmir Futbol İl Disiplin Kurulu, geçen hafta Bergama Futbol Akademisi Sahası'nda çıkan olaylara karışan Bergama Belediyesporlu 6 futbolcuya 5'er, 2 antrenöre ise 6'şer maç ceza vermiş, Emiralem'den ise 4 oyuncu da 5-7 maç arasında ceza almıştı. (DHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.