TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir, 19 Mayıs için koşacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği “19 Mayıs Yol Koşusu” nedeniyle 17 Mayıs Pazar sabahı, Cumhuriyet Bulvarı ile Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nın Küçükyalı’ya kadarki bölümünde trafik tek şeritten verilecek

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2015 06:58
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İzmir, 19 Mayıs için koşacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında ‘yol koşusu’ düzenliyor. 17 Mayıs Pazar günü düzenlenecek 19 Mayıs Yol Koşusu, Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayıp yine Cumhuriyet Meydanı’nda son bulacak. Koşuya katılan atletler, Küçükyalı (Vali Konağı) girişinden geri dönerek 10 kilometrelik parkuru tamamlayacak. Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği (IAAF) kurallarına uygun olarak düzenlenen koşuya geniş katılım bekleniyor.

TRAFİĞE KOŞU DÜZENLEMESİ

Koşu günü sabah saat 8.00’dan itibaren Cumhuriyet Bulvarı ile Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nın Küçükyalı’ya kadarki bölümünde trafik tek şeritten gidiş-dönüş olarak verilecek.

Cumhuriyet Bulvarı’nın Pasaport-Konak istikameti ile Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nın Konak-Küçükyalı istikameti koşu nedeniyle trafiğe kapatılacak.  Yarış bitimiyle birlikte trafik akışının normal düzenine döneceği bildirildi. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.