TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti’li Nasır’a sevgi seli

AK Parti 25. Dönem Milletvekili Adayı Necip Nasır’a, Karabağlar programı sırasında yaşlı bir teyze ‘Sen bize güneş gibi doğdun, gel sana bir sarılayım’ diye seslendi

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2015 08:43
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
AK Parti’li Nasır’a sevgi seli

Gittiği her yerde sıcak muhabbetler kuran ve sevgi ile karşılaşan AK Parti 25. Dönem Milletvekili Adayı Necip Nasır, Bozyaka, Eski İzmir, Çamlık, Günaltay, Yeşilyurt, Şirinyer ve Gaziemir’deki seçim ofislerini ziyaret etti. Bozyaka seçim ofisi ziyareti sırasında yaşlı bir teyze Necip Nasır’a ‘Sen bize güneş gibi doğdun, seçim ofisin evimizi aydınlatıyor. Gel sana bir sarılayım’ dedi. Şirinyer seçim ofisi ziyareti sırasında ise ‘Sen İzmir’in kurtuluşusun. Bu toprağın çocuğusun. İzmir seninle birlikte ışığı görecektir. Kendinden sonrakileri de çıkarabilecek güçtesin’ diye çağrılan Necip Nasır, duygulu anlar yaşadı.

“SAHADA KAZANIRKEN SANDIKTA KAYBETMEYELİM”

Seçim ofisi ziyaretleri sırasında partililer Necip Nasır’ı coşkuyla karşıladı. Partililere sandıkların önemi ile ilgili hatırlatma yapan Necip Nasır, “Sandıklara sahip çıkmak kul hakkıdır. Oyu attıktan sonra sandık görevlileri o oyun bekçileridir. Siz destek vermezseniz sonuca gidemeyiz. Sahada kazanırken sandıkta kaybetmeyelim. Sandıklara sahip çıkabilecek çok kişi var. Sandıklara sahip çıkabilirsek vatan borcumuzu da ödemiş sayılacağız” diye konuştu. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.