TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Umarız sandıktan yararlı bir sonuç çıkar”

Vatan Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayları Hulki Cevizoğlu ve Şule Perinçek, oyunu İzmir’de kullandı. Hulki Cevizoğlu Karşıyaka Gazi Anadolu Lisesi, Şule Perinçek ise Karşıyaka Zübeyde Hanım İlkokulu’nda sandık başına gitti

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2015 07:36
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
“Umarız sandıktan yararlı bir sonuç çıkar”

ÖZKAN PEKÇALIŞKAN- Vatan Partisi İzmir 2. Bölge 1. Sıra Milletvekili Adayı Hulki Cevizoğlu oyunu İzmir’de kullandı. İzmir Karşıyaka Gazi Anadolu Lisesi’nde sandığa giden Cevizoğlu, Türkiye için çok önemli bir dönemeç olan bu seçimde İzmir Karşıyaka Gazi Anadolu Lisesi’nde 1025 No’lu sandıkta oy kullandığını belirterek,  “Seçmen kaydım Ankara’da olmasına rağmen oyumu İzmir’de kullandım. Yüksek Seçim Kurulu’nun aldığı bir kararla milletvekili adayları YSK’ ya başvurup belge almaları halinde bulundukları bölgede oy kullanabiliyorlar. Ben de böylelikle oyumu İzmir’de kullanabildim. Hayırlı olsun Türkiye için diyorum. Türkiye önemli bir virajda ve dönemeçtedir. 8 Haziran’dan itibaren yepyeni bir Türkiye olacaktır. Atatürk’ün yolunda çağdaş, herkesin refah içinde yaşayabileceği olumlu, bütün bağımsız bir Türkiye’ye doğru hukuk ve adaletin egemen olduğu bir Türkiye’ye doğru yelken açarız diye umuyoruz. Oy kullandığım saat itibariyle sandıklardaki oyları gördüm. Epeyce bir katılım olduğunu gördüm. Seçimlere katılımın yüzde 80 hatta yüzde 90 olacağını düşünüyorum. Umuyorum bu gezdiğimiz okullardaki sandıklarda oluşan manzara Türkiye’nin her yerindedir. Türkiye’nin tamamında yüksek bir katılım vardır diye düşünüyorum, gelen haberler de o yönde seyrediyor. Bu durumda Türkiye’nin demokrasiye olan inancını gösteriyor. Umuyoruz ki, sandıktan Türkiye için yararlı bir sonuç çıkar” dedi.

Vatan Partisi Milletvekili Adayı Şule Perinçek ise oyunu Zübeyde Hanım İlkokulu’nda 1168 No’lu sandıkta kullandı. Oyunu kullandıktan sonra konuşan Perinçek, iktidar olamasalar da mücadeleye devam edeceklerini söyledi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.