TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hem başarılı hem centilmen

PTT 1'inci Lig'de 8'de 8 yaparak play off hattına iyice yaklaşan Altınordu'da futbolcuların rakiplerine gösterdikleri saygı, takdire sebep oldu

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2015 07:28
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Hem başarılı hem centilmen

Altınordu'nun 5-0 kazandığı derbide Yusuf'un kendi kalesine gol atan Karşıyakalı stoper Cenk'i teselli etmesinden sonra, Manisaspor'u 6-1 yendikleri maçtan sonra da Arif'in Gafurov'un üzüntüsünü paylaşması gözden kaçmadı. Futbolcularıyla gurur duyduklarını söyleyen Futbol Direktörü Murat Dizdar, "Gole ya da galibiyete sevinmek yerine rakibini teselli eden, adam gibi oyunculara sahibiz. Bunlar galibiyetten çok daha önemli, bu mutluluk paha biçilemez" dedi.

Öte yandan kırmızı lacivertli yönetim, play off yarışındaki rakibi Samsunspor'la pazar günü İzmir'de oynanacak kritik müsabakanın bilet fiyatını 10 TL'den, her iki takım taraftarı için de 2 TL'ye indirdi. Ev sahibi ekip taraftarları, karşılaşmayı kapalı tribünde, 2 bin 500 bilet ayrılan Samsunsporlu seyirciler ise kale arkası tribününden izleyecek. Futbol direktörü Dizdar, Samsunspor maçının çok önemli olduğunu belirterek, “Kazandığımız takdirde son haftaya ilk 6'da girme şansı yakalayacağız. Bu sadece bizim değil, taraftarımızın da önemli bir sınavı olacak. Onları tribünde görmek istiyoruz” diye konuştu. (DHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.