TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altay’da takviye sıkıntısı

Transfer yasağını henüz kaldıramayan Altay, bugün başlayacak Antalya kampına takviye yapamadan gidecek olmanın üzüntüsünü yaşıyor

Haber Giriş Tarihi: 02.01.2015 07:57
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Altay’da takviye sıkıntısı

 Transfer yasağını henüz kaldıramayan Altay, bugün başlayacak Antalya kampına takviye yapamadan gidecek olmanın üzüntüsünü yaşıyor. Forvetler Tahir ve İlyas, sağ bek Ozan ve ön libero Fatih'le yollarını ayıran, sol kanat Halil ve ön libero Osman'ı kiralık vermeye hazırlanan siyah beyazlılarda teknik direktör Serhat Güller, "Transfer dönemi 6 Ocak'ta açılacak. Yönetim o tarihe kadar yasağı kaldırmayı planlıyor. Şimdilik elimiz kolumuz bağlı. Kampa mevcut kadroyla gideceğiz" dedi.

Kampa U19 Takımı'ndan Abdullah Sarıkaya, Ulaş Zengin, Batuhan Türk, Cahit Enis Katipoğlu ve Mehmet Vural'ı da götüreceğini ifade eden Güller, "Gençler arasında, 'Ben bu takımda oynarım' diyen olursa ve bunu bize gösterirse formayı kapar. Amacımız Altay'ın geleceğini kurtarmak" diye konuştu. Altay'da sezon başında kadrodan elenen, ancak devre arasında takıma dönen Kürşat Ergun Aydın da kafilede yer alacak. Bu arada Tahir'e A2 takımıyla çalışması için ihtarname çekildi. (DHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.