TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sanat Sokağı sizi bekliyor

Her Cumartesi günü saat 17.00 ve 24.00 saatleri arasında Urla Sanat Sokağı’na davetlisiniz zira tarihi taş binaların gölgesine kurulan Urla Antika ve Sanat Sokağı etkinliği, size eğlenceli bir akşam vaat ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2014 07:33
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Sanat Sokağı sizi bekliyor

Urla Belediyesi ile Urlalı sanatçıların, zanaatkârların ve esnafın birleşerek oluşturduğu Urla Sanat Sokağı Platformu’nun birlikte organize ettikleri sanat etkinliği bu hafta yine oldukça keyifli saatlere sahne oldu. Urlalılara sanatın her rengini sunabilmek ve daha fazla kitlelere sanatla dokunabilmek istediğini vurgulayan Urla’nın Belediye Başkanı Sibel Uyar’da Sokağı gezip, stantlarda yer alan eserleri ve ürünleri inceleyerek, katılımcılarla sohbet etti.

CANLI MÜZİK KEYFİ

Sanatçıların canlı performanslarına sahne olan sokak, canlı müzikle misafirlerini dans ettirirken, resim ve heykel sergileriyle de davetlileri büyüledi. Asırlık antika eşyaların varlığıyla tarihe yolculuk yapmanızı sağlayan Sokakta ayrıca, sahipsiz sokak hayvanları yararına satış yapan bir de stant bulabilirsiniz. El yapımı sabunlar, özel tasarım ürünleri takılar, ikinci el kitaplar, el emeği örgüler ve daha birçokları için Urla Sanat Sokağına davetlisiniz.

Urla Sanat Sokağı, yalnızca etkinlik günlerinde değil, sokakta yer alan sanatçıların atölyeleri ve dükkânları sayesinde haftanın her günü sizleri ağırlamayı vaat ediyor. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.