TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kılıçdaroğlu resmen İzmir Milletvekili

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanları toplantısı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla Ankara’da CHP Genel merkezinde gerçekleştirildi. Toplantıda, Genel Seçim sonuçları ve seçim sonrası süreç ele alındı

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2015 07:35
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Kılıçdaroğlu resmen İzmir Milletvekili

Genel seçim sonrası Cumhuriyet Halk Partisi genel merkezinin başlattığı örgüt toplantıları İl Başkanlarıyla devam etti. Bir önceki toplantıda CHP’li Belediye Başkanları ile bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu defa partisinin 81 ilde bulunan il başkanlarıyla bir araya geldi.

SERTER: ONUR DUYUYORUM

Toplantı öncesinde, 7 Haziran Genel Seçimlerinde İzmir’den ön seçime girerek İzmir Milletvekili Adayı olan ve daha sonra da İzmir’den vekil seçilen Kılıçdaroğlu’na, milletvekilliği mazbatasını CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter sundu. Serter, “Atatürk’ün koltuğunda oturan ve onun ilkeleriyle, çağdaş ve herkesin refah içinde yaşayacağı bir Türkiye’yi kurulması için, tüm Türkiye’nin umut bağladığı siz değerli Genel Başkanı’ma, İzmir milletvekili olduğunuzu gösteren mazbatanızı sunmaktan onur duyuyorum” diyerek mazbatayı sundu.

KILIÇDAROĞLU: ARTIK İZMİR MİLLETVEKİLİYİM

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da İzmir’den aday olmanın ve milletvekili seçilmenin kendisi içinde onur verici olduğu belirterek, “Artık İzmir Milletvekili’yim. İnşallah İzmir’in modern, çağdaş ve aydın görüntüsünü tüm Türkiye’ye yayacağız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanları toplantısında, il örgütlerinin seçim raporları değerlendirilirken, seçim sonrası şekillenmesi beklenen hükümet alternatifleri hakkında da, il başkanlarının görüşlerine başvurulduğu bildirildi. Toplantıya CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin ve Örgüt Yönetimlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl’de katıldı. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.