TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fuar ayı nisan

Nisan ayında Fuar İzmir’de İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından 3 fuar düzenleniyor. Birbiri ardına açılacak fuarlar ile nisanda fuar bereketi yaşanacak

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2015 07:10
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Fuar ayı nisan

Fuar İzmir; halen devam eden İZFAŞ Boat Show İzmir – 3. Tekne, Yat ve Denizcilik Fuarı’nın yanı sıra 16 Nisan’da açılacak Türkiye’nin tek sertifikalı organik fuarı Ekoloji İzmir – 6. İzmir Organik Ürünler Fuarı ile Türkiye’de alanındaki tek ihtisas fuarı olan Olivtech – 5. Zeytin, Zeytinyağı ve Teknolojileri Fuarı’na ev sahipliği yapacak. Hazırlıkların hızla devam ettiği Ekoloji İzmir ve Olivtech fuarları 19 Nisan Pazar günü sona erecek. Olivtech, Fuar İzmir’in C holünde, Ekoloji İzmir ise D holünde profesyonel ziyaretçiye yönelik olarak organize edilecek olup; diğer ziyaretçiler için her fuarın giriş ücreti 16-17 Nisan’da 25 TL, 18-19 Nisan’da ise 5 TL olacak.

ORGANİK ÜRÜNLER

Fidandan dağıtıma, makinadan inovasyon teknolojilerine zeytin ve zeytinyağı üretim zincirindeki firmaların da katılımcı olduğu, yerli ve yabancı alıcılarla bir araya geleceği Olivtech, önemli iş bağlantıları yapmak için katılımcılarına fırsatlar sunacak. Ekoloji İzmir fuarında; organik gıdanın yanı sıra organik tekstil, organik temizlik, organik kozmetik, organik mobilya, organik dekorasyon, organik oyuncak ve kırtasiye ürünleri gibi farklı sektörlerde sertifikalı üretim yapan firmalar yer alacak.

EKOLOJİ ORMANI KURULUYOR

Ekoloji İzmir fuarı bu yıl bir ilke imza atıyor. İzmir’in Kadifekale bölgesine kurulacak 20 bin metrekarelik orman için 600 adet fıstık çamı ağacı dikilmesi hedefleniyor. Adına bir fidan dikilmesini isteyenlerin öncelikle http://ekolojiizmir.izfas.com.tr internet sitesine girerek Ekoloji Ormanı başvuru formunu doldurması gerekiyor. Formu dolduran ve 16 - 19 Nisan 2015 tarihlerinde düzenlenecek Ekoloji İzmir fuarını ziyaret eden herkesin Ekoloji Ormanı’nda bir ağacı olacak. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.