TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“AK Parti yapar”

AK Parti, Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan seçim ofisinin açılışınıGenel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Adayı Prof.Dr.  Nükhet Hotar’ın katılımıyla gerçekleştirdi

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2015 08:31
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
“AK Parti yapar”

NEŞE YAVUZ - Partililerin geniş katılımıyla gerçekleştirilen seçim ofisi açılışı renkli görüntülere sahne oldu. Davul ve zurnalarla karşılanan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Adayı Prof.Dr.  Nükhet Hotar, halkla kucaklaştı.

Seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdikten sonra bir konuşma yapan Hotar, Cumhuriyet Meydanı’nın, kurtuluş mücadelesinde önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, “Şu anda bulunduğumuz yer kurtuluş mücadelemizin bir sembolü. Mustafa Kemal Atatürk’ün başlatmış olduğu mücadeleyi, onun dediklerini yaparak bugüne kadar getirmeye çalıştık. Atatürk’ü dilinden düşürmeyen, onun arkasına saklanan, onu kullanan ama düşüncelerinden bir haber olan kişiler var. Bizler onun işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesine gelmek için çalışıyoruz. Bizim hedefimiz budur. 2023 yılında dünyanın en gelişmiş ilk 10 ekonomisi arasına girmeyi hedefliyoruz. Gerçek milliyetçilik, gerçek Atatürkçülük budur. Lafla olmaz” ifadelerinde bulundu.

AK Parti’nin bu düşüncelere karşı olan tüm karşıt ve muhalif güçlerle mücadele ettiğini belirten Hotar, “Biz Türkiye’nin gelişmesini istemeyen tüm güçlere karşı topyekün bir mücadele verdik. Sadece diğer siyasi partilerle rakamsal açıdan mücadelelerde bulunmuyoruz. Yok şu kadar oy aldık, falanca bu kadar oy aldı mücadelesi değil bu. Bu mücadele Türkiye’nin daha özgür, daha demokratik, sivil bir anayasaya ve gelişmiş bir sisteme sahip olabilmesinin mücadelesiydi.  Bu mücadele, Yeni Türkiye kavramıyla, çocuklarımızın daha özgür bir biçimde eğitim görebilmesi, beyin göçüne engel olunması ve gelişmiş ülkelerden ‘biz Türkiye’ye gidelim orada çalışalım’ demeleri için kaynak oluşturmanın mücadelesiydi. Engellileri, yoksulları dezavantajlı grupları bugüne kadar yok varsayanları onlar da bizim vatandaşımız ve sosyal devlet olarak onlara her türlü hizmeti götürmek bizim görevimizdir demenin mücadelesiydi” dedi.

“SADECE VAATLERLE”

Konuşmasında muhalefet partilerine yüklenen Hotar, “12 yıl sonra muhalefet partileri, bu dediklerimin farkına anca vardılar. Bizim 12 yıl önce geldiğimiz noktaya ulaşmaya çalışıyorlar. Ancak seçim vaatlerinde var bunlar. Sadece vaatlerle bizim 12 yıl önce geldiğimiz noktaya ulaşmaya çalışıyorlar. AK Parti, hayalleri gerçekleştirir, sözleri yapar, önerileri de dikkate alır, insanların hayatlarını kolaylaştırır. AK Parti yapar” dedi.

İzmirlilerden oy isteyen Hotar, “Bizden bu dönem desteklerinizi esirgemeyin. Hangi partiye oy veriyorsanız, Türkiye’nin geleceği için, birlik, beraberlik ve kardeşlik için bize destek olun. Yeni Türkiye’yi bu yolda daha da hızlandırmak için İzmir’imizin katkısı daha da fazla olacaktır. Yeni seçim ofisimizin, Türkiye’ye ve İzmir’e hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerinde bulundu.

Daha sonra konuşma yapan AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım, “AK Parti ekonomik ve siyasi bağımsızlık mücadelesi veriyor. Ve bu mücadele devam ediyor, biz bunun bilincindeyiz. Ekonomik ve siyasi bağımsızlık olmadan bir ülke tam bağımsız olmaz. 7 Haziran bu mücadele için büyük bir adım olacak. Seçimlere 1 ay kaldı. Kampanyamıza ve sandıklara sahip çıkacağız. İzmir’de değişimi ve dönüşümü Konak’tan başlatacağız, çünkü Konak İzmir’in kalbi konumunda. Önce kalplere gireceğiz, sonra da İzmir’i hak ettiği konuma getireceğiz” şeklinde konuştu.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.