TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bahçeli İzmir’e geliyor

MHP İl Başkanı Necat Karataş, cumartesi gerçekleşecek Genel Başkan Devlet Bahçeli mitingi hakkında Valiliğe ve emniyet yetkililerine seslendi

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2015 06:59
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bahçeli İzmir’e geliyor

ANIL YIKGEÇ

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Necat Karataş cumartesi günü İzmir mitingini gerçekleştirecek olan Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin ziyaretiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Açıklamaya ilçe başkanlarının ve il yönetiminde bazı isimler katıldı.

İl başkanlığında yaptığı açıklamada Karataş, 7 Haziran genel seçimlere kadar yoğun bir çalışma içinde olacaklarını söyledi. Mevcut iktidarı göndermenin zamanı geldiğini ifade eden Karataş, “Bu süreç Milliyetçi Hareket Partisi'nin bütün kadrolarıyla 7 Haziran'da tek başına iktidarını tesis etme amacıyla yoğun çalışmayla geçecek. Artık zulme dur demenin, mevcut iktidarı işin başından göndermenin zamanı gelmiştir. Ekonomik istikrarın yeniden inşa edileceği, güvenin, huzurun, istikrarın geri geleceği günlere kavuşacağız. 7 Haziran seçimlerine milletvekili, adaylarıyla ve uzman kadrolarıyla inançla, imanla başarılı çıkacağına yürekten inanıyoruz. Allah kısmet ederse Milliyetçi Hareket Partisi'nin tek başına iktidarında ekonomik sıkıntıların üstesinden gelecek adaylarıyla bertaraf edilerek işsizliğin ortadan kaldırıldığı, esnafımızın kepengini açtığı günlere kavuşacak.

YOLSUZLUKLAR SON BULACAK

Milliyetçi Hareket Partisi iktidarında yolsuzluklar son bulacak. Rüşvet batağına girenler mutlak şekilde hesap verecek. Milliyetçi Hareket Partisi iktidarında, 13 yıldan beri ülkeyi yönetenlerin yanlışlarının masaya yatırılacağı gün olacak. Cumartesi günü Milliyetçi Hareket Partisi mitingi gerçekleşecek. Cumartesi saat 15:00'te mitinge katılacak olan Genel Başkanımız mitingimizde değerli İzmirlilerimize burada gereken mesajları verecekler. MHP iktidarında neler yapılacağı ile ilgili bilgilendirecekler. Bütün halkımızı davet ediyorum. Sevdası İzmir ve Türkiye olan ve Türkiye'nin geleceği ile ilgili endişesi olan hemşerilerimizi Gündoğdu Meydanı'na bekliyoruz. Genel Başkanımızın açıklamış olduğu beyannameyle gerek İzmir'e gerek Türkiye'ye huzurun ve refahın nasıl getirileceği ile ilgili görüşlerini paylaşacak. Bu sebepten dolayı İzmirlilerin vereceği desteğe güvenimiz tam. Vereceği güçten de eminiz. ‘Bizimle yürü İzmir’, ‘Bizimle yürü Türkiye’ diyoruz” dedi.

ERDOĞAN’IN ADINI YAZMAZLAR

Katılımla ilgili hedef koymadıklarını söyleyen Karataş, coşkulu ve heyecanlı bir miting olacağını ifade etti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin mitingi ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan mitinginin aynı gün olmasının MHP mitingini etkileyip etkilemeyeceği sorusuna şöyle yanıt verdi: “Ben Sayın Cumhurbaşkanı'nın futbolcu olduğundan yola çıkarak söylüyorum. İzmir’de onun ismini tabelaya yazmayacaklar. İzmir'in çok değerli futbolcuları yetiştirdiğini biliyoruz. İzmirlinin de mevcut iktidar partisine hangi açıdan baktığını biliyoruz. Recep Tayyip Erdoğan'ı tabelaya yazmayacaklar. İzmir'in Mustafa Denizli'si, Metin Oktay'ı ve birçok değerli futbolcusu var. Recep Tayyip Erdoğan İzmir'de tabelada yer almayacak.”

VALİ'Yİ VE EMNİYET YETKİLİLERİNİ UYARDI

Mitinglerin aynı gün olması sebebiyle çıkabilecek sorunlara karşı tedbirli olması gerektiğini ifade eden Karataş, “Ben buradan sayın valimizi ve emniyet yetkililerini uyarıyorum. Recep Tayyip Erdoğan geleceği gün bizimde mitingimiz yapılacak. Burada bize destek verecek olan hemşerilerimizin gelişi esnasında, vasıtaların İzmir'e gelişinde sıkıntı yaşarsak ve kargaşa olursa bunun sorumlusu Vali ve emniyet yetkilileridir. İzmir'de aynı gün miting yapılamayacağını bilmeleri gerekirdi. Umarım bir kargaşa yaşanmaz” dedi.

MHP'DE ADAM YETİŞİYOR

AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ'ın, "MHP'de insan yetişmiyor" açıklaması üzerine konuşan Karataş, "MHP hakikaten insan yetiştiremiyor. Yolsuzlukta ustalaşmış insan yetiştiremiyor. Bölücü başıyla masaya oturan insan yetiştiremiyor. Türkiye'yi etnik parçalara bölen ve Türkiye'yi başkanlık sistemi altında eyaletlere bölen insana yetiştiremiyor. Bu manada insan yetiştiremiyor. Benim kendi kanaatim MHP'de adam yetişiyor. Kendisi iyi bilir. MHP'nin kapısından dönen, MHP kriterlerine uygun bulunmayıp alınmayan bazı insanlar AKP'de hangi koltuklarda oturduğunu Hamza Dağ araştırsın" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.