TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

1 Mekan 1 Yemek

1 Mekan 1 Yemek’te bugün sizleri İzmir’in gözde balık mekanlarından olan Gümüş Restaurant’a misafir ediyoruz

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2015 08:16
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
1 Mekan 1 Yemek

FADİME DUMLUPINAR

Gümüş balık lezzeti

1 Mekan 1 Yemek’te bugün sizler için balığın en lezzeti adresine konuk olduk. İzmir’in gözde balık mekanlarından olan Gümüş Restaurant işletmecileri Ramazan Kavasoğlu ve Ahmet Tahtalı kaliteli hizmet vermenin inceliklerini ve nasıl bugüne geldiklerini anlattı. İşletmeciler, “2002 yılında iki ortak olarak açtık burayı. Daha öncesinden Deniz Restaurantta garson olarak çalışıyorken aldığımız alt yapıyla kendi restaurantımızı açmaya karar verdik.  Kurmuş olduğumuz ilk günden beri Gümüş Balık Restaurant kalitenin ve keyfin buluştuğu İzmir’in vazgeçilmez mekanlarından biri haline geldi” dedi.

MÜREKKEP HARİKALAR YARATIYOR

Balık hakkında bilgi veren işletme sahipleri, “Balıklarımızın her birini ayrı ayrı pişirme tekniklerimiz var çünkü hepsinin pişirme süresi ve tarzı farklı. Sezonları da farklı doğal olarak. Örneğin şuan dil balığı mevsimindeyiz. Kalamarın mürekkebiyle bile çok lezzetli hale gelen pilavımızı yapabiliyoruz. Kalamar yakalandıktan sonra kendini korumak amacıyla mürekkebini salar ancak yine de kesesinde bir miktar mürekkep kalır.  İşte kullandığımız o kalan mürekkep harikalar yaratır” diye konuştu.

EGE VE AKDENİZ MUTFAĞI

İşletme sahipleri, “Sekizi mutfak, 14’ü servis, 2’si vale olmak üzere toplam 22 kişilik profesyonel personeli ile siz seçkin müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı hedefliyoruz.  Gümüş Balık Restaurant’ımız Akdeniz ve Ege mutfağının özgün çeşitlerini, deniz mahsulleri ağırlıklı bir mönü ile harmanlayıp kendime özel spesiyalitelerini sizlerin beğenisine sunmaktadır.  Restaurant’ımızda bahçede 140 kişi, salonda 80 kişi, üst kat 100 kişi olmak üzere toplam 320 kişilik geniş bir kapasiteye sahiptir.  Engin deniz ürünleriyle dolu mutfağımız, farklı lezzetler içeren çeşitlerimiz, kaliteli hizmet anlayışımız ve kendinizi evinizde hissettirecek kadromuzla haftanın 7 günü siz seçkin müşterilerimizin hizmetindeyiz ve sizleri Gümüş Balık Restaurant ayrıcalığını yaşamaya davet ediyoruz. Balıkta çok fazla bir fiyat politikası uygulayamıyoruz çünkü çok fazla alternatif var. İsteseniz de fiyat artışı yapamıyoruz” dedi.

MÜREKKEP MANTISI

Mürekkep balığının mürekkebini kaynatıp süzüyoruz ve simsiyah mürekkebi çıkıyor. Bu mürekkebi unla yoğurarak mantı şeklinde kesiyoruz. İçine de bol çeşit deniz ürünlerinden koyup servis ettiğimiz bu yapımı kolay ve özel mantı müşterilerimiz tarafından beğenilen lezzetlerimiz arasında. 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.