TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muhtarlara “mobil” kolaylık

Vatandaşların, muhtarlıklardan daha kolay ve etkin hizmet almasını isteyen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, muhtarların çalışma koşullarını iyileştirmek için çalışma başlattı

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2014 07:17
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Muhtarlara “mobil” kolaylık

Vatandaşlarla kesintisiz iletişim için 27 muhtara hatlı cep telefonu ve internet desteği sağlandı. Muhtarlık binalarının elektrik ve su giderleri ile bakım, onarım masraflarının da belediye tarafından karşılanacağı belirtildi.

SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Bostanlı Gondol Kafe’de, muhtarlar ile bir araya geldi. Toplantıya Başkan Akpınar’ın eşi Zehra Akpınar ve Muhtarlar Masası Koordinatörü Hasan Kaya da katıldı. Muhtarlar, mahallelerinin sorunlarını içeren dosyaları Başkan Akpınar’a teslim etti. Tüm sorunları tek tek çözeceklerini söyleyen Akpınar, muhtarların çalışma şartlarını da iyileştireceklerini belirtti.

MUHTARLARA BÜYÜK DESTEK

Muhtarların; belediye, vatandaş ve kendi aralarındaki iletişimi güçlendirmeleri adına, her birine hatlı cep telefonu ve internet desteği sağlandı. Muhtarlık ofisleri önümüzdeki süreçte tek tek elden geçirilecek ve bakım - onarımı yapılacak. Tadilattan sonra eskiyen mobilyalar da yenilenecek. Muhtarlıkların aylık elektrik ve su masrafları da belediye tarafından karşılanacak. Ayrıca her muhtara üç ayda bir de kırtasiye yardımı yapılacak. Bu destek karşısında, vatandaşlar da resmi evraklar için muhtarlık hizmetlerinden daha ucuza yararlanacak.

“MUHTARLAR DANIŞMANIM”

Muhtarların, vatandaşlara daha etkin ve hızlı hizmet verebilmesi için çalıştıklarını söyleyen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Muhtarlarımız ile işbirliği ve dayanışma içinde olmamız çok önemli. Muhtarlar, vatandaşlar ile belediye arasındaki en önemli köprü görevini yapıyorlar. Bu yüzden benim en yakın danışmanlarım muhtarlar. Hep birlikte sorunları en aza indirmek için çalışacağız. İletişimin güçlenmesi ve masrafların azalması için destek sunmaya da devam edeceğiz” dedi.

DESTEK SÖZÜ

Karşıyaka Muhtarlar Derneği Başkanı Fuat Pusat ise “Bizi en yakın danışmanlarınız olarak kabul etmeniz ve sokak toplantılarında bizlere de söz vermeniz, bizi onurlandırmaktadır. Muhtarlar Masası uygulamanız, diğer ilçelere de örnek olmaktadır. Her konuda ve her zaman size destek olacağız” diye konuştu. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.