TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karne hediyesi Büyükşehir’den

Cuma günü karne alan öğrenciler, koca bir yılın yorgunluğunu Gündoğdu Meydanı’ndaki sürpriz partiyle atacak. Büyükşehir Belediyesi’nin “Merhaba Tatil” adını verdiği renkli etkinlikler tam 7 saat sürecek

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2014 07:49
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Karne hediyesi Büyükşehir’den

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 3 aylık yaz tatiline hazırlanan öğrencilere sürpriz bir karne hediyesi hazırlıyor. Bu yıl ilk kez düzenlenecek olan “Merhaba tatil” etkinliği, karne sevincinin yaşandığı 13 Haziran Cuma günü gençleri ve çocukları Gündoğdu Meydanı ve Kordon’da buluşturacak.

DANS GÖSTERİLERİ

Bunge Jumping, trambolin, şişme langırt, sumo güreşi, rodeo, bungee run, top havuzu, zıp zıp, kaydırak ve tırmanma oyunlarıyla koca bir yılın yorgunluğunu atacak İzmirli öğrenciler, yaz tatiline da güzel bir başlangıç yapacak. Büyükşehir Belediyesi’nin Gündoğdu’daki bu etkinliği saat 15.00’te başlayacak. Saat 18.00’de DJ eşliğinde dans ve flash mob gösterileri ile devam edecek eğlence, 20.30-22.00 arasındaki İzmir Büyükşehir Belediyesi Pop Orkestrası konseri ile doruğa çıkacak. Yine aynı saatlerde, 20 kişilik Grup Lebtab, ışıklı sahne gösterisi yaparak geceye renk katacak. Aynı gün 12.00 ile 18.00 saatleri arasında ise Konak Meydanı, Bornova Metro, Karşıyaka Çarşı, Kıbrıs Şehitleri Caddesi ve Buca Forbes Caddesi’nde dans ve flash mob gösterileri yapılacak. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.