TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gençlik, kongrede aktif olacak

İzmir Mardinliler Federasyonu (İMAF) Gençlik Kolları, Pazar günü yapılacak olan İMAF Olağanüstü Genel Kurul için çalışmalarını sürdürüyor. Murat Savcı başkanlığında toplanan Mardinli gençler, genel kurulda gençlik kollarının aktif çalışması için kolları sıvadı

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2014 07:21
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Gençlik, kongrede aktif olacak

AHMET TOPRAK

Çalışmalarına Murat Savcı başkanlığında devam eden İMAF Gençlik Kolları, 15 Haziran Pazar günü yapılacak genel kurul için hazırlıklarını sürdürüyor. Başkan Murat Savcı, “İki yıldır İzmir’de önemli çalışmalara imza atan federasyonumuz, daha güçlü bir yönetimle yoluna devam edecek. Biz, gençlik kolları olarak bu dönemde bazı çalışmalarla federasyonumuza güç vermeye çalıştık. Genel kurulda değerli büyüklerimizin yanında onlara güç vereceğiz. Konuklarımızın en iyi şekilde ağırlanmasından sunuma varana kadar yönetimin yanında olacağız” dedi.

GELECEĞİN ESERİ

Savcı, Mehmet Şakin Irmak’ın genel başkanlığında iki yıldır yapılan çalışmalara da değinerek, “İMAF, İzmir’de Mardinlilerin adeta kimliği haline geldi. Bu noktaya Genel Başkanımız Mehmet Şakin Irmak ve diğer büyüklerimizin emekleri sayesinde gelindi. Yeni dönemde biz gençlik kolları olarak bu düzeyde bir çalışmayı ortaya koymayı hedefliyoruz. Buraya gelen arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki, hep birlikte geleceğe güzel bir eser bırakacağız” diye konuştu.

İMAF Gençlik Kolları’nın çalışmalarına aktif destek sunan Alıçlılılar Derneği Gençlik Kolları Başkanı Beşir Tunç’a teşekkür eden Savcı, “Beşir Tunç, bizim her türlü çalışmamıza bugüne kadar destek sundu. Bu toplantıya gelen çok sayıda Alıçlılı genç kardeşimiz var. Bu önemli bir duyarlılık. Bizler, diğer derneklerimizle de görüşerek gençlerimizin bünyemizde çalışması için girişimlerde bulunacağız” sözlerine yer verdi.

HER ZAMAN YANINIZDAYIM

Toplantıya katılan Alıçlılılar Derneği Gençlik Kolları Başkanı Beşir Tunç da, her zaman İMAF Gençliğinin yanında olduğunu ifade ederek, “Geçtiğimiz toplantıdan daha büyük bir kalabalığı burada görmek beni mutlu etti. Biz Alıçlılı gençler olarak elden geldiğince aktif olamaya çalışıyoruz. Pazar günü yapılacak genel kurul da hepimizin tüm Mardinlilerin yüzü olacak. Hepimizi orada bulunup federasyonumuza destek sunmalıyız. Şahsım olarak da elimden gelen her desteği sunmaya hazırım” açıklamasını yaptı.

KAMUOYU BİZİ TANIYOR

Toplantıda söz alan Nurettin Bedir de, gençlik kolları olarak İzmir’den Mardin’e kadar ses getiren çalışmalar yaptıklarını kaydederek, “Yeni dönemde bu çalışmaların devamını getirmeliyiz. İzmir’deki kamuoyu ile sivil toplum kuruluşları ile iletişim halinde olmalıyız. İMAF Gençlik Kolları, hem Mardinli gençlere hem İzmir’e güç katan bir duruş sergilemeye devam etmeli” ifadesini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.