TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gündoğdu’da adrenalin zirveye ulaştı

Karne alan öğrenciler, koca bir yılın yorgunluğunu İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Gündoğdu Meydanı’nda düzenlediği sürpriz partiyle attı

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2014 07:47
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Gündoğdu’da adrenalin zirveye ulaştı

DİLEK BAKIRKAYNAK

 

İzmir Büyükşehir Belediyesi 3 aylık yaz tatiline hazırlanan öğrencilere yönelik  “Merhaba Tatil” etkinliği düzenledi. Düzenlenen etkinliğin ilgi çekici bölümü ise “Bungee Jumping” oldu. 100 metreden atlayan gençler, unutamayacakları bir adrenalin coşkusu yaşadı. 

MERHABA TATİL
İzmir Büyükşehir Belediyesi, sürpriz bir karne hediyesi yoğun ilgi gördü. Bu yıl ilk kez düzenlenen “Merhaba tatil” etkinliği, karne sevincinin yaşandığı günde gençleri ve çocukları Gündoğdu Meydanı ve Kordon’da buluşturdu. 
Etkinliğin en ilgi çekici bölümü ise “Bungee Jumping” oldu. Adrenalin coşkusu yaşamak isteyen gençler, teleskopik vinç ile yaklaşık 100 metre yükseklikten atlayarak unutulmaz bir gün geçirdi. Atlayış sonrası yaşadıkları heyecanı “tarif edilemez” olarak nitelendiren gençler, kendilerine müthiş bir gün yaşatan İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürü de ihmal etmedi. Akşam saatlerine kadar 150 genç “Bungee Jump” yaptı.

Tabi eğlence bununla sınırlı değildi. Trambolin, şişme langırt, sumo güreşi, rodeo, bungee run, top havuzu, zıp zıp, kaydırak ve tırmanma oyunları da etkinliğe renk kattı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Merhaba Tatil” etkinliğinde ilerleyen saatlerde DJ eşliğinde dans ve flash mob dans gösterisi ve izmir Büyükşehir Belesiyesi pop orkestrası konseri ile ışıklı sahne şov ile son buldu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.