TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emekli, dul ve yetimlere sağlık desteği

Emeklilerimizin sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanabilmesi için, Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği ve Taşerona Karşı İşçi Dayanışma Derneği ile Özen Tıp Merkezi arasında protokol imzalandı

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2014 07:10
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Emekli, dul ve yetimlere sağlık desteği

Yapılan protokol ile Özen Tıp Merkezinde muayene olacak Tüm İşçi Emeklileri ve Dul Yetimleri Derneği ile Taşerona Karşı İşçi dayanışma Deneği üyeleri, bazı sağlık hizmetlerinden yüzde elli oranında indirimli faydalanacak.

Özen Tıp Merkezi yöneticileri Barbaroshan Özcan ve Cengizhan Özcan yaptıkları açıklamada, “Hayatının en verimli günlerini, ailesine ve ülke ekonomisine katkıda bulunmak amacıyla çalışarak geçiren emeklilerimiz her zaman başımızın tacıdır.

Yorucu ve uzun soluklu bir çalışma döneminden sonra çalışma hayatından ayrılan emeklilerimizin, sağlık sorunlarının çözümünde Özen Tıp Merkezi olarak da tuzumuz olsun istedik.

Emeklilerimizin sağlık sorunlarının çözümüne katkıda bulunmamıza aracı olan, Tüm İşçi Emeklileri dul ve Yetimleri Deneği ve Taşerona Karşı İşçi Dayanışma Derneği başkan ve yöneticilerine de teşekkür ediyoruz.

Emeklilerimizin bundan sonraki hayatlarının sağlık içerisinde geçmesini diliyoruz” dedi. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.