TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kocaoğlu’ndan Ramazan mesajları

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, bu kez Güney aksındaki muhtarları ağırladı. İftar sonrası uzun kuyruk oluşturan muhtarlarla tek tek hatıra fotoğraf çektiren Başkan Kocaoğlu, birlik ve beraberlik çağrısı yaptı

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2014 07:39
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Kocaoğlu’ndan Ramazan mesajları

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Tarihi Havagazı Fabrikası’nda düzenlenen iftar yemeğinde muhtarları ağırladı. İki güne yayılan buluşmalardan ikincisine kentin Güney bölgesinde yer alan 18 ilçenin muhtarları katıldı. İftar yemeğinin ardından konuşan Başkan Aziz Kocaoğlu, Ramazan ayının tüm dünyaya barış ve mutluluk getirmesini isteyerek, "Dargınlıkların, küskünlüklerin dinmesini ve herkesin yatağına tok yatmasını diliyorum" dedi.

 

YENİ İLÇELERE HİZMET YAĞACAK

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlanan 9 ilçenin başta asfalt, sağlıklı su ve kanal alt yapısı, arıtma olmak üzere 3.5 – 4 yıl içinde ihtiyacı olan tüm hizmetleri alacağını ve halen yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyleyen Başkan Kocaoğlu, "Bugüne kadar 21 ilçede ne yaptıksak aynı hizmetleri 9 ilçemiz, 23 belde ve 430 köyümüze de götüreceğiz" diye konuştu.

Ulaşımdaki yeni düzenleme hakkında muhtarlara bilgi aktaran İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, ilk hafta verilerinin ‘doğru iş yapıldığını’ gösterdiğini belirterek aktarma sistemine destek istedi.

 

FUAR SAYIMIZ 100’E ÇIKACAK

400 milyon liralık yatırımla Gaziemir'deki Yeni Fuar Merkezi’nin bu yılın sonunda hizmet vermeye başlayacağını ifade eden Başkan Kocaoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin yaptığı incelemeye göre, İZFAŞ Türkiye'nin bir numaralı fuarcılık şirketi seçildi. En fazla katılımcı çeken ve en fazla ziyaret edilen fuarlar sıralamasında Türkiye'de birinci olduk. Bunu 23 bin 500 metrekarelik alanda gerçekleştirdik. Yeni Fuar Merkezi’nin de açılmasıyla düzenleyeceğimiz fuarlarla birlikte önümüzdeki yıl 30 olan fuar sayımızı giderek 60'a, 80'e ve 100'e çıkaracağız. Bu ekonomi demek, ticaretin gelişmesi demek. Bu İzmirli hemşehrilerimizin iş, aş bulması ve lokmasının büyümesi demek. Bizler,  sizlerin ve diğer kurumlarımızın verdiği desteklerle böyle bir başarıyı elde ettik. Hep birlikte kentimiz için en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Aklı ve bilimi kullanarak kentimizi her alanda kalkındırmaya çalışacağız. Biz birbirimize güveniyoruz, inanıyoruz, birbirimizi seviyoruz."

 

Konuşmasının ardından uzun kuyruklar oluşturan muhtarlar ve aileleriyle tek tek hatıra fotoğrafı çektirerek sohbet eden Başkan Kocaoğlu, bir vatandaşın duasına katılarak birlik ve beraberlik diledi. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.