TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadın vekilden ürperten ırkçılık

Gazze'ye ölüm yağdıran İsrail'de ırkçılık da zirve yaptı. Yüzlerce sivilin katledilmesini yeterli bulmayan milletvekili Ayelet Shaked, annelerin de öldürülmesini istedi

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2014 07:51
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Kadın vekilden ürperten ırkçılık

İsrailli aşırı sağ kadın milletvekili Ayelet Shaked, İsrail'in Gazze'ye düzenlediği operasyonlara destek vererek, "Hepsi bizim düşmanımız ve onların kanı bizim elimizde olmalı. Bu öldürülen teröristlerin anneleri için de geçerli. Annelerin oğullarının peşinden gitmeleri adil olur. Ölmeliler ve evleri yıkılmalı ki bir daha terörist yetiştiremesinler" dedi.

İsrail Parlamento üyesi Ayelet Shaked, İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılardan sonra gerçekleşen can kayıplarının ardından yaptığı açıklamalarla pek çok kesimin tepkisini çekti.

PASAPORTUMU BİLE YAKMAYI DÜŞÜNDÜM

İsrailli gazeteci Mira bar Hillel, İngiltere'nin önde gelen gazetelerinden Independent'ta Shaked'in yaptığı açıklamalardan dolayı duyduğu rahatsızlığı dile getiren bir makale kaleme aldı. İsrailli gazeteciye göre, genç parlamenter politik olarak aşırı sağcı bir çizgi izliyor. Shaked'in mensubu olduğu partiyi Başbakan Binyamin Netanyahu'nun partisinden bile daha sağda yer aldığına dikkat çekti. Yazar, genç parlamenterin Facebook sayfasında paylaştığı notlardan sonra İsrail pasaportunu yakmayı bile düşündüğünü belirterek tepkisini dile getirdi. (HABER MERKEZİ)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.