TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bucaspor’un derdi FİFA

Bucaspor'da olağanüstü kongre kararının iptalinin nedeninin FIFA'dan gelen yasak olduğu öğrenildi

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2014 12:37
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bucaspor’un derdi FİFA

Bucaspor yönetiminin 3-0'lık Elazığspor galibiyetinin ardından geçen hafta aldığı olağanüstü kongre kararını iptal etmesinin arkasında FIFA'dan gelen transfer yasağının olduğu ortaya çıktı. Başkan Hüsnü Kaya, eski futbolcuları Dady ve Carlos'a ödenmesi gereken 770 bin Euro için Yönetici Abdülaziz Yıldız'ın 1.5 milyon TL kişisel kredi çektiğini belirtirken şunları söyledi:

“Genel kurula gitseydik, yöneticimiz bu krediyi çekmeyecekti. 1 ay içinde FIFA'daki dosyaları temizlemek istiyoruz. Kongre sürecinde kulübe puan silme veya küme düşürme cezası gelebilirdi. O zaman kim elini taşın altına koyacaktı. Bucaspor'un geleceğini kurtarmak ve borçları temizlemek için kongreyi erteledik.”

Genel kurul kararını taraftar baskısı yüzünden aldıklarını kaydeden Başkan Hüsnü Kaya, hak etmedikleri tepkilerle karşılaştıklarını dile getirirken şöyle konuştu:

“Sosyal medyada şahsıma hakaretler edildi. Borç batağından kurtulmak için çabalarken, 6 yöneticimizin sorumluluktan kaçıp istifa etmesi bardağı taşırdı. Bu nedenle kongreye gidilsin, dedik. Fakat daha sonra bunun sağlıklı bir karar olmadığını anladık. Kulübün ihtiyaçları için halden ve gıda çarşısından bizzat kendim alışveriş yaparak, yılda 300 bin TL tasarruf sağlıyorum. Hangi başkan bunu yapmış. Artık bize haksızlık edilmesin.”

Başkan Hüsnü Kaya, Bucaspor'a faydalı olabilecek bir aday çıkması halinde ise hemen görevi bırakacaklarını sözlerine ekledi.

“KARAFIRTINALAR RAPORLU”

Başkan Hüsnü Kaya, teknik direktörleri Sait Karafırtınalar'ın raporlu olduğunu doğruladı. Baskılara dayanamayarak 10 gün rapor alan Karafırtınalar'ın Elazığspor maçına bu yüzden çıkmadığını kaydeden Başkan Kaya, “Sait Karafırtınalar, bu kulübe ben dahil, herkesten çok katkı sağlamıştır. Taraftardan ricam hepimizi desteklesinler. Biz hem sportif hem de mali açıdan hedefe ulaşacağız” diye konuştu. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.