TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Buca’da Psikiyatri Kliniği açıldı

Sağlık Bakanlığı İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi’nde geçtiğimiz gün 20 yatak kapasiteli Açık Psikiyatri Kliniği açılışı yapıldı

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2014 08:36
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Buca’da Psikiyatri Kliniği açıldı

Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi’nde 20 yatak kapasiteli Açık Psikiyatri Kliniği açıldı. Açılışa AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat SAİT, Buca Kaymakamı Şenol Bozacıoğlu, Genel Sekreter Prof.Dr. Osman Nuri DİLEK, Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Mustafa Kırlangıç, İdari Hizmetler Başkanı Dr. Mustafa Kurtuluş, Hastane Yöneticisi Uzm.Dr. Gökhan Afacan, hastane idarecileri ve çok sayıda seçkin davetlinin katılımıyla gerçekleşti.

“MUTLULUK VERİCİ”

Açılışta konuşmalarını yapan Hastane Yöneticisi Uzm.Dr. Gökhan Afacan, hizmete giren Psikiyatri Kliğinin, hastaların tedavisi ve ihtiyaçlarının en iyi şekilde karşılanabilmesi için tüm donanıma sahip olduğunu dile getirdi. Ardından konuşmalarını yapan Genel Sekreter Prof.Dr. Osman Nuri Dilek, Kuzey Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği’ne bağlı olan birçok hastanede olduğu gibi Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesinde de halka daha iyi hizmet verebilmek için yapılan bu tarz yeniliklerin mutluluk verici olduğunu ifade etti. Son olarak konuşmalarını yapan AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat SAİT böylesine başarılı işlerin yapılmasından dolayı Genel Sekreteri ve Hastane Yöneticisini kutlarken açılışta bulunmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.

MODERN VE DONANIMLI

Modern donanımı ile göz dolduran Psikiyatri Kliniğimizde hastalar için her türlü güvenlik önemleri alınarak konfor ön planda tutuldu. Kliniğimiz bayan ve erkek hastalar için modern dizaynda müstakil WC ve banyoları, geniş çift kişilik hasta odaları, klinik mutfağı, uğraşı saatlerini değerlendirebilecekleri hobi odası, doktor odası, görüşme odası,  TV seyredebilecekleri ev ortamı sıcaklığını aratmayacak şekilde dizayn edilen ana salon ve iki kişilik gözlem odası ile hizmet vermeye başlamıştır. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.