TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP'li vekillerden 'seçime hazırız' mesajı

CHP'nin İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın, Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer ve Muğla Milletvekili Nurettin Demir, genel seçim öncesi görüş alışverişinde bulunmak üzere partinin Marmaris İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Erken seçim olacakmış gibi hazırlandıklarını belirten CHP'li vekiller, 17 Aralık operasyonunun yıl dönümü olduğunu da hatırlatarak hükümeti eleştirdi

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2014 08:27
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
CHP'li vekillerden 'seçime hazırız' mesajı

İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın, Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer ve Muğla Milletvekili Nurettin Demir, partinin Marmaris İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. CHP'li milletvekillerine İl Başkanı Mustafa Öztürk de eşlik etti.

Önümüzdeki genel seçim öncesi görüş alışverişinde bulunmak için ziyaretin gerçekleştirildiğini belirten Ayaydın, 2015 seçimleriyle ilgili her türlü olasılığı göz önüne aldıklarını ve Nisan ayında erken seçim olacakmış gibi seçimlere hazırlandıklarını söyledi.

'EKONOMİDE HAKSIZ BİR DAĞILIM VAR'

Ülkenin zor bir süreçten geçtiğini belirten Ayaydın, "Ekonomide haksız bir dağılım var. Yandaşlara büyük paylar aktarılırken halk ufak bir payla yaşamaya zorlanıyor. Atatürk'ün kurmuş olduğu bir partide, halkımızın tümünü kucaklayacak bir programla vatandaşların karşısına çıkmak istiyoruz. Bu seçimde halkımızın mutluluğu ve refahını sağlayabilecek önemli ekonomik projelerimiz olacaktır" dedi. İktidarı eleştiren Ayaydın, "Bugün bu iktidar partisi 'Bütün ailelere yardım ediyoruz' diyor. 'Yoksullara yardım ediyoruz' diyor. Yapılması da lazımdır. Bu devletin ve hükümetlerin sosyal görevidir. Ama biz iktidara geldiğimizde kesinlikle şu anda hangi eve ne kadar para geliyorsa hiç kesinti olmayacak devam edecek" diye konuştu.

'17 ARALIK' HATIRLATILDI

17 Aralık operasyonunu hatırlatan CHP'li Milletvekili Yüceer ise "Yüzyılın en büyük yolsuzluk operasyonunun üzeri kapatılmaya çalışılıyor. Biz CHP olarak bu üzerini kapatma olayının her zaman takipçisi olacağız. Halkın vicdanında bu olayın üzeri örtülemez. Bu yolsuzluğa bulaşanlar yüce divanda hesap vermeliler. Demokrasi sayesinde o koltukta oturanlar, demokrasiyi yozlaştırıp rafa kaldırmak istiyorlar. Buna CHP ve halk olarak her zaman karşı çıkacağız" dedi. (DHA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.