TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SOUVENİR 2014 Hediyelik Eşya Fuarı tüm hızıyla devam ediyor

Bu yıl 25. Kez kapılarını açan SOUVENİR 2014 hediyelik eşya fuarı günleri devam ediyor. Fuarda yer alan birbirinden ilginç ve güzel ürünler sahiplerini bekliyor. Yıl sonuna kadar açık olacak olan fuarda 242 firmanın stantı yer alıyor. Eğer sizlerde bu çeşitlilikten faydalanmak ve yıl başı için özel hediyeler almak istiyorsanız fuara katılabilirsiniz. Biz de sizler için fuarı gezdik…

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2014 08:59
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
SOUVENİR 2014 Hediyelik Eşya Fuarı tüm hızıyla devam ediyor

TANER UYANIKER

Yılbaşı öncesi 25. Kez kapıları açan SOUVENİR 2014 hediyelik eşya fuarı günleri tüm hızıyla devam ediyor. Fuarın en iddialı stantlarından birisi olan mucitcin’in sahibi Can Okdurak genelde ilginç ürünler üzerine çalıştıklarını söyledi. Okdurak, “Amacımız genelde insanların evlerine tasarım ürünleri sokabilmek. Ürünlerimizi Menemen, Kısıklı gibi bölgelerde üretiyoruz. Beş yıldır Bornova’da internet üzerinden satış yapıyoruz. Fuara kurulduğumuz günden itibaren katılım gösterdik ama fuarda her sene biraz daha düşüş olduğunu gözlemliyorum. Önceden bizlere davetiye verirlerdi biz de devamlı müşterilerimize bunları dağıtırdık ama şimdi bu davetiyeler verilmiyor. Saat, duvar süsü gibi ürün birbirinden farklı ürünlerimiz var. Her sene yeni ürünler yaparak insanları şaşırtmaya devam ediyoruz. Vatandaşlar farklı ürünler görmek istiyorlarsa bizim standa kesinlikle uğramalılar pişman olmayacaklardır. Herkesi standımıza bekliyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

GİRİŞ BİR LİRA OLMALI

Bu yıl 25. Kez kapılarını açan SOUVENİR 2014 Hediyelik Eşya Fuarı’na katılım gösteren firmalardan birside Pelin hediyelik. Kuruldukları günden itibaren fuara katıldıklarını söyleyen firma sahibi Sibel Çakmak, “Geçen yıla göre biraz daha yoğunluk az ama katılımın ilerleyen günlerde artacağını düşünüyorum. Standımız hediyelik eşya olarak, müşterilerimiz ne ararlarsa bulabilecekleri çeşitliliğe sahiptir. Rekabet oranının fazla ve vergi oranlarının yüksek olması bizi zorluyor. Girişin ücretleri ise biraz fazla 1 liraya düşülebilir. Düşerse gelen kişi sayısı artan böylelikle bizimde işlerimiz daha iyi olur. İşyerimiz 1. Sanayi Atabeyler’de yer alıyor. Herkesi standımıza bekliyoruz. İstedikleri her ürünü bulabileceklerdir” dedi

OTANTİK KIYAFET

Bu yıl 25. Kez kapılarını açan SOUVENİR 2014 Hediyelik Eşya Fuarı’na Rüstem Şengül 3. Kez katılım gösteriyor. Kendi ismiyle kurduğu firma hakkında değerlendirme yapan Şengül, “Biz perakendecilik yapıyoruz.  Bostanlı ve Hatay pazarlarına da çıkıyoruz. Bizim kıyafetlerimiz otantik kıyafetlerdir. Ürünlerimiz yüzde doksanı İtalya’dan geldi. Vergi oranları çok yüksek bir parça ürünü gümrükten geçirirken yedi dolar ödüyoruz. Fuara katılım ise ilk gün yoğunluk fazlaydı şu anda da yoğunluk olmasına rağmen bu satışlarımıza yansımış durumda değil. Fuara katılım amacımız müşteri potansiyelimizi artırmak için. Herkesi otantik kıyafetlerimizi görmeye çağırıyoruz. Geldiklerinde faklılığımız göreceklerdir” diyerek sözlerini tamamladı.

KENDİ TASARIMLARI

Bu yıl 25. Kez kapılarını açan SOUVENİR 2014 Hediyelik Eşya Fuarı’na katılan Arzu Kuyumculuğu sahibi Arzu Üzümcü on iki yıldır bu sektörde olduğunu söylerek, “İnternet üzerinden satışlarımı gerçekleştiriyorum. Gümüldür Özdere’de iş yerim bulunmaktadır. Ürünlerimin tasarımları bana aittir. Perakende ve toptan olarak veriyorum. Fuara ilk kez katılım gösteriyorum. Yoğunluktan gayet memnunum. Görevlilerin çok fazla yardımları dokundu onlara da teşekkür etmek istiyorum. Ürünlerimi İstanbul’dan temin ediyorum ne yazık ki İzmir’de aradıklarımı bulamıyorum. Fuara katılmamın amacı kendimi daha büyük bir kitleye duyurmak içindir. Bir de buraya gelen ziyaretçilere seslenmek istiyorum biraz daha titiz olsunlar lütfen bir şeyler yiyip içerken ortalığı çok batırıyorlar. Standımıza herkesi beklerim” dedi.

TADAN HERKES ALIYOR

Bu yıl 25. Kez kapılarını açan SOUVENİR 2014 Hediyelik Eşya Fuarı Malatya’dan  gelen isot kremasıyla tanıştı. Bunu tadanların yarısından çoğunun aldığını belirten Kurel Gıda Tarım Ürünleri LTD.ŞTİ sahibi Murat Kurel, “Malatya’dan geliyoruz. Bu ürün Malatya’ya haz bir lezzettir. İsim hakkı bize ait olan özel bir üründür. İzmir’de elli adet satış noktamız var. Hedefimiz büyük firmalara satış yaparak onların raflarında yer etmektir. Bizim ilk amacımız insanlara ürünü satmak değil tanıtmaktır. Ürünümüz çenemeye ve ezmeye benzemeyen kendine has bir damak tadı olan bir üründür. İçinde sarımsak bulunmuyor. SOUVENİR 2014 Hediyelik Eşya Fuarı’na 2. Kez katılıyoruz. Geçen yıla göre bu yıl satışımız daha iyi geçen yıl ki müşterilerimiz yine bizde ürün almaya geliyorlar. Geçen yıl bir tane aldılarsa bu yıl 2 tane alıyorlar. Ürünümüz yaygın olarak Malatya, Sivas, Ankara ve İzmir’de satışı oluyor.1997 de ürünümüzün çıkış tarihidir. 2006 yılında şirket olduk. Fuardaki yoğunluktan memnunuz. Tek sıkıntımız bizim, insanlara ulaşmaktadır. Bunu aşmak için buradayız. Hiç acı sevmeyen insanlara acıyı sevdiriyoruz. Girişi ücreti 1 liraya düşürülebilirdi ama tamamen ücretsiz olmasını da istemem çünkü alışveriş yapacak olanlar gelsin buraya sadece. Vatandaşların hepsini standımıza bekliyoruz ürünümüzü muhakkak tatsınlar memnun kalacaklardır. En yakın zamanda da daha fazla satış noktasında olacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

HATAY’DAN İZMİR’E

Bu yıl 25. Kez kapılarını açan SOUVENİR 2014 hediyelik eşya fuarı müşterileri bekliyor. Fuardaki stantlardan birisi de Caner giyimcilik ve ipekçilik. Firma sahibi Burhan Murat Eskiocak, “2 yıldır bu sektördeyim üreticiyim toptan ve perakende satışları yapıyorum. Bizim ürünlerimiz 23 yıllık bir tecrübenin ürünleridir. Has ipekten yapılmaktadır. Şal, fular, lanır hepsi el dokumasıdır. Üretim yerimiz Hatay Antakya’dadır. SOUVENİR 2014 Hediyelik Eşya Fuarı’ndaki ilgiden memnunuz. İzmirliler kaliteli ürünü biliyor. İpeğe bakış açısı farklı ve iyi ürünü ayırt edebiliyor. Bizim ürünlerimizin hakkını veriyorlar bu yüzden memnunuz. Giriş ücretsiz olsa daha iyi olur. Girerken ücret ödenmesi doğru değil. Sektörde rekabetin olması iyi rekabet kaliteyi artırır. Fuarın kiraları da yüksek biraz daha düşük olsa daha iyi olur. Genciz organizasyonun yaptığı etkinlikleri beğeniyoruz çok başarılı işlere imza atıyorlar. Tüm İzmirlileri standımıza bekliyoruz. Has ipekten olan ürünlerimizden kesinlikle memnun kalacaklardır. Uğramalarında fayda var. Ürün çeşitliliğimizde fazla yılbaşı için hediye almak isteyenler standımıza buyursun” dedi.

 

 

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.