TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seyyar piyangocunun umudu son güne

Seyyar piyango bayiler, kredi kartları ile borçlanarak aldıkları biletlerin tamamını satabilmek için umutlarını son güne bağladı

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2014 07:32
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Seyyar piyangocunun umudu son güne

İzmir’de umutlarını, yılbaşı bilet satışlarından elde edecekleri kara bağlayan ve bir yıl boyunca bu günleri bekleyen yüzlerce seyyar piyango bayii, kredi kartları ile borçlanarak aldıkları biletlerin tamamını satabilmek için büyük çaba sarf ediyor. Halen ellerinde çok sayıda bilet bulunan seyyar bayilerin umutları son günlere kaldı.

“EKMEĞİMİZE MANİ OLUYOR”

Geçtiğimiz yıllarda yılbaşına günler kala Milli Piyango biletleri tükenirken, sokak sokak gezerek satış yapan seyyar bayilerin elinde çok sayıda bilet olduğu dikkat çekti. İzmir Milli Piyango ve Şans Oyunları Odası Başkanı Paşa Çakmak, haksız rekabetin piyango satıcılarını olumsuz etkilediğini belirterek şunları söyledi: “Bir yıl boyunca arkadaşlarımız bu günleri bekliyor. PTT memurlarına bilet sattırıyor. Kurum çevresindeki piyangocuları kovuyor. Bizim vatandaştan isteğimiz hipermarket ve PTT şubelerinden değil, biletlerini bayilerimizden almaları. Onlar bizim ekmeğimize mani oluyor. Biz de onların sattığı biletlere amorti çıksa bile değiştirmemeyi düşünüyoruz." (DHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.